Szerintetek teszteljek? Szerdára nem várom, peteéréskor voltunk együtt +próbáltunk minden másnap, de nem mindig jött össze. Mostanában barnás folyásom van, fel vagyok puffadva, a hasam is szokott szurkálni. Lehet ebből baba?
Figyelt kérdés
Nem korai ha csinálok egy tesztet?Már nagyon szeretnénk babát és félek hogy mostanában rágörcsölök.2011. ápr. 10. 14:07
1/4 anonim válasza:
Ha nem vagy csalódós típus, akkor nyugodtan. A te esetedben a negatív eredményt ne vedd készpénznek, mert kicsit korai,de ha nem félsz a negatív eredménytől akkor hajrá :)
2/4 A kérdező kommentje:
de szerinted reménykedhetek?
2011. ápr. 10. 14:28
3/4 anonim válasza:
Persze,miért ne reménykedhetnél? Ameddig nincs vérzés van remény :)
4/4 anonim válasza:
Szia, nekem mindkét terhességemet 3 nappal a nemvárt előtt kimutatta a teszt (a 2. sajnos elment) én péntekre nem várom, bár most úgy érzem nem sikerült, de alig bírom ki, hogy ne teszteljek, persze nekem még nagyon korai. Egyébként, ha tesztelsz és negatív nem kell elkeseredni, van akinek csak később lesz pozi, és addig van remény, amíg nem jön meg. :)
sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!