Most akkor a hurkát sütés előtt meg kell szúrkálni, vagy nem?
Mindig szétreped.
Próbáltam hogy megszúrkáltam. Szétrepedt.
Próbáltam hogy nem szúrkáltam. Szétrepedt.
Próbáltam hogy még hideg sütőbe teszem....szétrepedt
Próbáltam forró szütőben....szétrepedt.
Próbáltam a hurkát előtte forró vízzel lemosni..szétrepedt.
Vagy a sütési időben van a titok???? Vagy a hőfokban?
Ott áll a konyhaasztalon egy tepsiben a disznótoros, egyszerűen már óckodom betenni, hogy megint szétdurran, ráadásul ma még vinnem kell belőle másnak is kóstolót...
de csak megszurkáltad vagy benne is hagytad azt amivel szúrtad?
Fogpiszkálót szurkálj bele de ne szedd ki
Hát én dettó így állok a hurkával, mint a kedves kérdező.Életemben még nem sikerült úgy sütni, hogy ne repedjen szét. én is mindent kipróbáltam már, kivéve a fogpiszkálóst:)
Sajnos tanácsot nem tudok adni Neked, csak együttérezni Veled.
Vizet nem. Kolbászzsír van alatta egy pici.
Még egyben van a hurkám :)
ÁÁÁÁÁÁÁÁ Már nincs :(
Ezt nem értem. :(
Bolti sütnivaló hurka-kolbász, húsboltba szoktam venni.
Lehet hogy a bél amibe töltik ilyen hitvány?
Egyébként a hurka oldala durrant ki. Ott ahol a fogpiszka volt ott nem. Teljesen körbe kellett volna tűzgélnem? Most kb 3-4 piszka volt benne /hurka.
Anyósom most mondta, hogy lehet hogy a hurkában a rizs nem volt rendesen megfőzve, így amikor sütöttem puhult és duzzadt tovább, ezért durranhatott szét.....
Azért egy 5 centis rész egyben van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!