Most akkor a hurkát sütés előtt meg kell szúrkálni, vagy nem?
Mindig szétreped.
Próbáltam hogy megszúrkáltam. Szétrepedt.
Próbáltam hogy nem szúrkáltam. Szétrepedt.
Próbáltam hogy még hideg sütőbe teszem....szétrepedt
Próbáltam forró szütőben....szétrepedt.
Próbáltam a hurkát előtte forró vízzel lemosni..szétrepedt.
Vagy a sütési időben van a titok???? Vagy a hőfokban?
Ott áll a konyhaasztalon egy tepsiben a disznótoros, egyszerűen már óckodom betenni, hogy megint szétdurran, ráadásul ma még vinnem kell belőle másnak is kóstolót...
Bolti hurka, kolbász? Attól mit vársz? És még kóstolót is viszel belőle.
Disznóvágáskor, a saját töltésű hurka is szétreped, de nem értem, ezzel mi a baj. A pirosra sült töltelék finomabb, mint a többi. Direkt azt szoktam kiszedni a tányéromra.
Anyukám kedvence, hozzá megyek délután látogatóba.
Nagyon finom ez a disznótoros, nincs ezzel baj. Csak nép szép látvány az ételesben a hurka, ha csak kanalazni lehet. :)
Egyébként nem zavar, így is finom, csak a látvány miatt érdekes.
A vásárba, piacokon sosem láttam kidurrant hurkát. Tuti van valami titka.
Én is alaposan megszúrkálom, és langyosra melegített zsírba rakom bele, közepes lángos sütöm, közben többször oda-vissza átforgatom egyik oldaláról a másikra, hogy kb. egyformán süljön-haladjon mindkét oldalán.
Csak elvétve szokott kidurranni, leginkább sikerül szépen megsütnöm. Persze ez a bolti hurkára értendő.
A maszek háznál készült hurka sosem durran szét!!!!
Attól függ mennyire tömörre van megtöltve.
Ha nagyon feszesre van töltve, csinálhatsz te akármit, akkor is ki fog durranni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!