Töltött csirkecomb töltelékét elkészíthetem egy nappal korábban, vagy inkább csak töltés előtt?
Figyelt kérdés
2010. szept. 20. 15:47
1/6 anonim válasza:
Elökésziteni tudod (májat a hygamßaval átpárolni, stb), de a zsömlét (esetleg kenyeret, zsömnlemorzsát) csak a töltés elött kicsivel tedd bele. A kenyérfélék nedvesen nagyon gyorsan megsavanyodnak még hütöben is, én nem kockáztatnám.
2/6 anonim válasza:
Mi az étteremben egy nappal előre bekeverjük.
Hűtőben eláll, csak a gombás tölteléket csináljuk aznap.
3/6 anonim válasza:
A nyers tojást csak felhasználás előtt tedd bele!!!
4/6 anonim válasza:
Hidd el nekem, hogy "mindenképpen" sütés előtt töltsd meg azt az előre besózott,fűszerezett tyukot, vagy csirkét.
A tojás, az apróravágott hagyma és a gomba nagyon kényes, mondhatni veszélyes, ha hűtőbe áll egy napot nyersen összedolgozva, még ha besóztad, majorannáztad és borsoztad is.
Ezt üzenem annak a válaszírónak is, aki az étteremben dolgozik.
"SZALMONELLAVESZÉLYES"
Adjuk meg a módját, ha már jót akarunk főzni.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, inkább frissen készítettem el, biztos ami biztos. :-)
2010. okt. 1. 20:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!