Van valakinek oylan pogácsa receptje, amit akár 2 nappal az ünnep előtt elkészíthetek?
Figyelt kérdés
Nekem csak olyanok vannak amiket aznap kell elkészíteni,hoyg jó legyen: Valakinek van ilyen,amit pár nappal előtte elkészítek és jó is lesz? :)2011. ápr. 27. 19:03
1/3 anonim válasza:
Süsd ki és egy zacsiba vagy zàrt dobozba tedd bele, és utàna a mélyhütõbe. Amikor kiveszed néhàny perc forró sütõbe és mintha akkor sült volna.
2/3 anonim válasza:
Szia! Én évek óta ezt készítem:
Nagyon finom puha még 2-3 nap múlva is, csak nem szabad túlsütni, és miután kihűlt, tedd zacskóba. Persze minden pogácsa frissen a legfinomabb. Egyébként az is jó megoldás, amit az első válaszoló javasolt. Vagy esetleg gyúrd össze a tésztát, szaggasd ki, tedd tálcára a pogácsákat, be a fagyasztóba, és miután megfagyott, bezacskózhatod és visszateheted a mélyhűtőbe. Így amikor kell, előző este kiveszed, sütőpapíros tepsire rakosgatod, a hűtőben éjszaka kiolvad, és reggel csak bedugod a forró sütőbe, és 20 perc alatt frissen sült pogácsád lesz. Gyakran csinálom így.
3/3 anonim válasza:
Előző vagyok. Én a tésztájába nem szoktam reszelt sajtot tenni, csak a tetejét szórom meg. Így is isteni finom! Ja, és 3 kávéskanál sót teszek bele, szerintem úgy elég sós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!