Hurkát, kolbászt h sütünk?
De egyéb helyeken is tudsz róla olvasni:
http://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__sutes-fozes__37..
Nem egy fogyókúrás kaja, de sebaj! :) Sütni sok zsírban, legyen úgy fél centi alatta. Mindegy milyen zsír...
Kicsit sütöd a tepsiben, közben addig pucold annyi krumplit, ami félbe vágva elfér mellé a tepsibe.
Megmosod, felezed a krumplit.
Kiveszed a hurkát/kolbászt, majd megfordítod villával, és mellé pakolod a krumplit. Kicsit sózod.
Ha félig megsült a krumpli, megfordítod az egészet, és készre sütöd.
Így egyszerre sütve szuper finom lesz és ropogós a burka..
Vizet véletlenül se tegyél bele, mert akkor főni fog nem sülni és sose lesz ropogós kívül, ami nem túl jó. (Csomóan vizezik/főzik, ez egy rossz szokás.)
Ha nem akarsz sok zsírt enni, akkor sütőből kivéve gyorsan kiszeded,akár törlőpapírra is teheted egy kicsit... Ez már ízlés kérdése.
köszönöm :))
egyszer próbáltam már de nem értettem akkor még a sütőhöz azt azért félek tőle :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!