Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hurkát, kolbászt h sütünk?

Hurkát, kolbászt h sütünk?

Figyelt kérdés
Hány fok? Meddig? Meg kell e fordítani? Kacsazsír jó e? Mennyi zsírral?
2014. márc. 2. 11:38
 1/7 Shai-Hulud ***** válasza:
2014. márc. 2. 11:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
Én szoktam alá szeletelni nyers krumplit, amit besózok. Ráteszem a hurkát, kolbászt és 180-200 fokos sütőben sütöm 30-40 percet, majd megfordítom őket, kicsit a krumplit is átkeverem és sütöm még 20 percig. Szóval nagyjából egy óra a sütési idő. Ha krumpli nélkül csinálom, akkor inkább grillezni szoktam, ez 30-40 perc maximum összesen.
2014. márc. 2. 12:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem egy fogyókúrás kaja, de sebaj! :) Sütni sok zsírban, legyen úgy fél centi alatta. Mindegy milyen zsír...

Kicsit sütöd a tepsiben, közben addig pucold annyi krumplit, ami félbe vágva elfér mellé a tepsibe.

Megmosod, felezed a krumplit.

Kiveszed a hurkát/kolbászt, majd megfordítod villával, és mellé pakolod a krumplit. Kicsit sózod.

Ha félig megsült a krumpli, megfordítod az egészet, és készre sütöd.

Így egyszerre sütve szuper finom lesz és ropogós a burka..

Vizet véletlenül se tegyél bele, mert akkor főni fog nem sülni és sose lesz ropogós kívül, ami nem túl jó. (Csomóan vizezik/főzik, ez egy rossz szokás.)

Ha nem akarsz sok zsírt enni, akkor sütőből kivéve gyorsan kiszeded,akár törlőpapírra is teheted egy kicsit... Ez már ízlés kérdése.

2014. márc. 2. 12:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
Én sütőben szoktam, nem teszek alá semmit, csak megszúrkálom előtte késsel, kicsurog belőle a zsír. 200 fokon félóra, tökéletes lesz mindig.
2014. márc. 2. 13:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 Shai-Hulud ***** válasza:
2014. márc. 2. 13:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
Ahogy a 4es monja. Csak en kicsit tovabb sutom a hurkat mint a kolbaazt.
2014. márc. 2. 16:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 A kérdező kommentje:

köszönöm :))


egyszer próbáltam már de nem értettem akkor még a sütőhöz azt azért félek tőle :)

2014. márc. 2. 18:59

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!