Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy süssek hurkát alatta...

Hogy süssek hurkát alatta krumplival hogy ne ragadjon le a krumpli?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudom mit tegyek,szoktam alá tenni zsiradékot,vizet is,de a krumpli mindig odaragad a tepsihez.

2017. szept. 8. 17:16
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Rém egyszerű , külön serpenyőben kisütöd mindkettőt . Eleve rizikós hosszadalmas és energia pazarló az egyben tepsis sütés .
2017. szept. 8. 17:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
52%
Tegyél alá sütőpapírt, azt is bezsírozhatod.nem fog odaragadni.
2017. szept. 8. 17:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
18%
Tényleg nem ajánlatos együtt sütni a kettőt, mert a hurkában sok a zsír és a disznónak a bőréből is kerül bele. A sütés során kiolvad a hurkából a kollagén meg a zsír, és szépen odaragad a krumplid.
2017. szept. 8. 18:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
80%
Odaragad persze, de bűn külön sütni :D
2017. szept. 8. 18:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget
2017. szept. 8. 19:13
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem szereted, ne süsd úgy. Nálunk, az odaégett krumpli, ami elsőre elfogy. Akkor nem sül le a páromnak, ha vizet önt alá. Eléggé figyelni szokta, mikorra elpárolog a víz, kész is legyen a sütés.
2017. szept. 8. 19:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2017. szept. 8. 20:53

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!