Hogy süssek hurkát alatta krumplival hogy ne ragadjon le a krumpli?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudom mit tegyek,szoktam alá tenni zsiradékot,vizet is,de a krumpli mindig odaragad a tepsihez.2017. szept. 8. 17:16
1/7 anonim válasza:
Rém egyszerű , külön serpenyőben kisütöd mindkettőt . Eleve rizikós hosszadalmas és energia pazarló az egyben tepsis sütés .
2/7 anonim válasza:
Tegyél alá sütőpapírt, azt is bezsírozhatod.nem fog odaragadni.
3/7 anonim válasza:
Tényleg nem ajánlatos együtt sütni a kettőt, mert a hurkában sok a zsír és a disznónak a bőréből is kerül bele. A sütés során kiolvad a hurkából a kollagén meg a zsír, és szépen odaragad a krumplid.
4/7 anonim válasza:
Odaragad persze, de bűn külön sütni :D
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget
2017. szept. 8. 19:13
6/7 anonim válasza:
Nem szereted, ne süsd úgy. Nálunk, az odaégett krumpli, ami elsőre elfogy. Akkor nem sül le a páromnak, ha vizet önt alá. Eléggé figyelni szokta, mikorra elpárolog a víz, kész is legyen a sütés.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2017. szept. 8. 20:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!