Scratty kérdése:
Mit kell tenni a reszelt krumplival, hogy ne feketedjen meg másnapra?
Figyelt kérdés
krumpli2016. márc. 10. 16:07
1/6 anonim válasza:
Keverj bele egy evőkanál aludttejet.
3/6 anonim válasza:
a krumplit ha vízbe teszed akkor nem fog, de én csak közvetlenül használat előtt pucolnám/ reszelném le a krumplit. így kevésbé szívja meg magát vízzel
4/6 Dnyepropetrovszk válasza:
Reszeld le másnap. :D
5/6 anonim válasza:
Nem érdemes előző nap lereszelni, mert tényleg csúnya fekete lesz.Én tócsnit kevertem be egyszer előző este, de még megsütve is szürke volt.
A reszelt krumplit, pedig nehogy vízbe tedd... (valaki azt írta ):D
Ha mégis előző nap megpucolod, akkor is egészben hagyd vízbe, hogy teljesen ellepje. Így nem lesz fekete, viszont lédúsabb lesz, ezzel számolni kell.
6/6 anonim válasza:
Egyszer láttam a TVpaprika műsorában, hogy a tócsninak való krumplit egy kevés vízbe reszelték bele, majd kiszedték, leszűrték, a vizet hagyták egy kicsit állni, majd leöntötték a tetejét, és az alján összegyűlt keményítőt is a tésztához adták. Így a krumpli sem feketedett meg, és a keményítő sem veszett kárba, ami kiázott belőle. Nem próbáltam még, én is mindig frissen reszelem, de egy próbát megérne. Gondolom ilyenkor több lisztet vesz fel a keverék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!