Hogyan "kell" hurkát sütni?
Figyelt kérdés
Sok módszert végig próbáltam már, és mindenki mást mond. Kinek mi jött be arra,h ogy a véres (de gyakran a májas is) hurka sütés közben szétrobban. Próbáltam, hogy lefedve jénaiban a sütőben, serpenyőben, vízben, zsírban, megszukrodva, megszurkodás nélkül. De mindig szétrobban. Tudom béne vagyok, meg ügyetlen meg miegymás, de ezért kérdezek. De lehetőleg olyan írjon akinek nem robban szét sütés közben.2017. dec. 1. 18:51
1/3 anonim válasza:
Mi is már sokat csináltuk, nálunk a sima hurka divat, hagyományos régi gázsütőbe szoktuk, szóval nincs olyan jó hatásfoka, lehet ez a titka, ugye már sokan modern sütőkbe sütnek.
2/3 anonim válasza:
A hurkát langyos vízben áztasd rövid ideig, utána tedd tepsibe. Nem kell alá zsír, hideg sütőbe tedd és alacsony hőmérsékleten 160-170 fokon alsó-felső sütéssel süsd készre. Esetleg közben egy-két helyen picit megszúrhatod.
3/3 anonim válasza:
A jo es friss hurkat nem kell megszurkalni! Tepsi+hurka+180 fok ... ido sem kell sok ~ 30-40 perc. A hurka mar felkesz termek, a gyartas soran abaljak, tehat nem kivan sok sutest (sokan itt rontjak el).
Persze a bolti egy kicsitt masabb, tegyel egy kanal vizet a hurka ala. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!