A Bácskai Hurkát hogyan szokták enni? Kell azt sütni, és ha igen mi módon?
Valami ehhez hasonlónk van, és csak rakosgatjuk a fagyasztóban. [link]
Hogy eszik ezt az emberek?
Nekem a hurka az, amit tepsibe rakunk, megsütünk krumplival vagy anélkül, és úgy ropogósra sütve esszük.
De ez valami irdatlan vastag hurka, ráadásul műanyagban. Nyilván nem sütőbe való...
De akkor hogyan fogyasztandó?
Aki ilyesmit eszik, az hogy teszi? Írjátok meg!
Köszi
Hurkához hasonló ízű, de hús-máj, bőr töltekékes felvágott.ha jól van elkészítve nagyon finom.
szeletelve puha kenyérrel, savanyúsággal szoktuk fogyasztani.
Hát köszi! Sejtettem, hogy nyersen fogyasztandó, de nagyon nem voltam biztos benne.
Viszont a rendes hurkát sem nagyon szeretem, azt is csak ha jól meg van sütve, akkor jó sok kenyérrel/ krumplival eszem.
Ez meg így puhán, kenve nem is tudom... :( Nem szeretem az ilyesmit.
Esetleg ha van ötletetek, hogy mibe rejtve ehetném meg, azt szívesen olvasnám! :-)
Addig vastag kenyérre kenve kicsit elkezdem reggelizni, csak elég sok van belőle... :(
Ezt kenyérre téve kell enni.
Valamelyik keményebb azt lehet vágni, szelni, és rátenni a kenyérre. Van olyan is ami puhább azt lehet kenni is. Darabos.
Finom! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!