A Svéd gombát milyen ételek mellé szokták enni?
Csináltam a múltkor, mert szerettem volna kipróbálni a receptet, és isteni finom lett. Én meg is ettem, de ettem mindenhez, szendvicshez, sültkrumplihoz :D De ez csak az én ferde ízlésem :)
Ha vendégeknek akarnám elkészíteni, mihez passzolna? Mihez szokták enni?
Én speciel a svédgombát annyira imádom, hogy képes vagyok egymagába is megennyi 2-3 tányérral.
De köretnek szinte mindenhez jó. Sülthúshoz, rántott húshoz, stb.
Minden sülthöz passzol, de önmagában főételként is megállja a helyét, pl egy szelet pirítóssal.
szendvicsekhez, sültkrumplihoz, tócsnihoz, fasírthoz, szóval mindenhez, kivéve a pörköltet:)
A svédasztal elengedhetetlen kínálata.
nem tudom melyik receptet használod, de nekem egydileg kialakítot van, mindig nagy siker, nemcsak szűk családi körben, hanem tágabb barátiban is.
Én úgy ismerem, hogy svédgomba saláta... tehát kinek-kinek ízlése, joga, hogy előételként, vagy főétel és köret mellé fogyasztja.
Mi sültek, és sültkrumpli mellé szoktuk fogyasztani, akár illik, akár nem...
Abban igazad van, hogy a neve svédgomba saláta, csak az, amit sokan nem tudnak, hogy máshol (nem MO-on) a saláta NEM savanyúságot jelent, hanem olyan ételt, ami többféle alapanyagból van összeállitva, rendszerint enyhén savanykás, pikáns izesitéssel és vagy ez a föétel (hússaláta, tésztasaláta, rizssaláta, fraciasaláta), vagy pedig elöétel.
De ettöl függetlenül mindenki úgy és ahhoz eszi, ahogy neki tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!