Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Pörkölt készítése?

Pörkölt készítése?

Figyelt kérdés
Ha nincsen zsírom a vaj is jó vagy az olaj?

2017. nov. 13. 11:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Akkor már inkább az olaj. A vajnak jellegzetes "tejes" íze van, ami a pörköltízt elviszi egy más irányba.

Az íze persze attól is függ, milyen húsból, milyen fűszerekkel készítesz pörköltet.

2017. nov. 13. 18:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat
2017. nov. 14. 01:32
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Évek, mi-több évtizedek óta olajjal főzünk, a pörkölt is azzal készül, ráadásul nem olívát használunk, hanem Vénuszt vagy spar saját márkásat, volt idő mikor tescosat. A 10 ujját megnyalja az ember, olyan finom mikor elkészül.
2017. nov. 14. 04:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/14 anonim ***** válasza:
25%
#13: Hogyne.
2017. nov. 14. 08:04
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!