Pörkölt készítése?
Figyelt kérdés
Ha nincsen zsírom a vaj is jó vagy az olaj?2017. nov. 13. 11:31
11/14 anonim válasza:
Akkor már inkább az olaj. A vajnak jellegzetes "tejes" íze van, ami a pörköltízt elviszi egy más irányba.
Az íze persze attól is függ, milyen húsból, milyen fűszerekkel készítesz pörköltet.
12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat
2017. nov. 14. 01:32
13/14 anonim válasza:
Évek, mi-több évtizedek óta olajjal főzünk, a pörkölt is azzal készül, ráadásul nem olívát használunk, hanem Vénuszt vagy spar saját márkásat, volt idő mikor tescosat. A 10 ujját megnyalja az ember, olyan finom mikor elkészül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!