Mit főztök ezen a szép októberi hétvégén?
Figyelt kérdés
2017. okt. 7. 07:32
11/26 anonim válasza:
Ma halászlét főztem,marad holnapra is.
Ezenkívül ma sültkrumpli van rántott sajtosdarálthússal (ennek nem tudom mi lehet a neve...),holnapra viszont még nem tudom...
Leginkább annak örülnék,ha a vajúdással lehetnék elfoglalva,nem a főzéssel 😀
12/26 anonim válasza:
Ma a tegnapi chilis bab maradéka lesz a menü, holnap pedig borsófőzelék fasírttal.
13/26 anonim válasza:
Ma családi sportnapon voltunk, szendvicseket vittünk.Most értünk haza, gyorsan csinálok gombapaprikást gerslivel.
Holnap sem lesz bonyolult, fűszeres-spenótos spagettifészek, benne 1-1 tojással, megszórva bőven reszeltsajttal, aztán mehet a sütőbe.
14/26 anonim válasza:
MA karfiolleves és császármorzsa volt, holnap meg "klasszikus" vasárnapi ebéd: marhahúsleves, rántott hús krumplipürével (az idén másodszor van ez, nálunk nem ez a megszokott minden-vasárnapi kaja)
15/26 A kérdező kommentje:
Sok finomságot készítetek! Mindenkinek köszi, ment a zöld kezecske! A 11-esnek gyors szülést kívánok, sok boldogságot!😊
2017. okt. 7. 17:24
16/26 anonim válasza:
Köszönöm szépen!😊
Közben kitaláltuk a "nagyfiammal",hogy holnap kínai pirított tészta lesz mézes-fokhagymás csirkemellel.
17/26 anonim válasza:
Boldog babavárást , elviselhető vajúdást , és problémamentes szülést kívánok a kedves kismamának :)
19/26 anonim válasza:
Ma csülkös bableves kétféle zöldséges és káposztás hozzá sajtos pogácsa. Holnapra még marad bablevesekből ehhez készül zöldpaprikával sütött csirkemáj, hozzá sütőben sült fűszeres zöldségek (burgonya, édesburgonya, sárgarépa, sütőtök, lilahagyma, cékla, alma).
20/26 anonim válasza:
A káposztás csülkös bableves milyen?Hogyan készül?Vagy félreértettem valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!