Burkolt tortához miért nem jó a tejes krém? Miért kell vajas krémmel bekenni? Ha csak simán a piskótára teszem a fondant, akkor nem lesz szép?
Figyelt kérdés
Nem szeretem a vajas/margarinos krémeket, ezért tejszínes, főzött krémet használok.Mi történik ha egy ilyen krémre burkolok?2017. aug. 2. 17:51
1/7 anonim válasza:
Azert nem jo mert oldja a fondant-t. Csunya lesz töle a tortad.
2/7 anonim válasza:
Mert át fog ázni a fondant!
Csak simán a piskotára rakhatod.de ahhoz meg nem tapad rá rendesen,es ezért kell a vajkrém.és az oldalat is be kell kenni.mert ott is átázhat..
3/7 A kérdező kommentje:
Mivel tudom ragasztani a fondant?Sima vizet olvastam valahol, meg étel ragasztót, de azt már nincs időm beszerezni.
2017. aug. 3. 14:33
5/7 A kérdező kommentje:
Fondannal lesz burkolva és arra szeretnék kis formákat ragasztani.
2017. aug. 4. 18:26
6/7 anonim válasza:
Akkor egy cseppnyi vajkrém.vagy egy pici vizet használj
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget.
2017. aug. 5. 13:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!