Fondant alá tehető mascarpone+fehércsoki+tejszínhab krém? Nem olvasztja meg? Vagy inkább nutella?
Figyelt kérdés
2016. máj. 27. 14:40
2/3 A kérdező kommentje:
Átnedvesíti? Akkor így kérdezem. Én csak annyit olvastam, hogy pl a pudingos krém átnedvesíti, feloldja a fondantot, ezért érdemesebb vajkrémet tenni alá, de azt nagyon nem szeretjük.
2016. máj. 27. 15:26
3/3 anonim válasza:
Jól gondolod, valóban átnedvesítheti, és megolvadhat a cukorfondant. Vajas krémek nyugodtam mehetnek alá, így akár nutella is, mert jócskán zsíros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!