Mit lehetne csinálni 50dkg Rama margarinnal és 150g mascarpone-val?
Figyelt kérdés
Anyukám elnézett egy receptet, aminek következtében, most van összekeverve kb. fél kg Rama margarinunk és 150g mascarponénk. Az lenne a kérdésem, hogy mit tudnánk ebből készíteni? Néztem süteményeket, de nem találtam olyat, amibe ilyen mennyiségben kellenének. Légyszi segítsetek! Előre is köszönöm!2016. jan. 16. 16:41
1/5 anonim válasza:
Hát, ha vesztek még mellé 3x ennyi mascarponét, akkor talán jó lesz krémnek süteménybe. Addig meg mascarponés margarin lesz, tömény margarinízzel, max. kenyérre kenheted, mondjuk én biztos nem enném meg.
2/5 anonim válasza:
Fél kg Rama????
Jesszus. Az rengeteg. Nagyon-nagyon sok. Egy 28 szeletes torta krémjébe is bőven elég egy kocka.
Én kidobnám. Semmire nem lehet felhasználni, csak újabb összetevők hozzáadásával. Főleg, hogy anyukád a jelek szerint nem nagyon tud sütni.
Amúgy hogy lehetett így elnézni egy receptet?
3/5 anonim válasza:
Fele mennyiséghez keress valami a sütit, a másik felét fagyaszd le.
Ha bevált a talált süti, máskor is megcsinálhatod belőle.
Kidobni azért luxus lenne, szerintem...
4/5 anonim válasza:
Mivel a mascarpone ízetlen, akár pogácsát is lehet sütni a fele mennyiségből. Az zsírmennyisség arányára kell figyelni, mert a masc. is zsíros.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Anyukám tud sütni, csak én értettem félre valamit, nem fél kg maragarin volt csak kevesebb és több mascarpone.
2016. jan. 17. 11:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!