Jó gofri recept? Aki tud az leírná?
Figyelt kérdés
Az a gond, hogy van sokféle receptem, de mindig leragad:( Ennek esetleg nem tudja valaki megmondani az okát? Közepes fokozaton sütöm, olajozom.. de mindig odaragad.. biztos, hogy nem amiatt mert nem sült meg eléggé, vagy éppen ennek ellenkezője, hogy túl megsült volna. A tészta finom, pont jó.. de mégis valami miatt odaragad:( Régen jó volt, sose ragadt le, de nem tudom már az melyik recepttel volt. Esetleg a sütő az oka, vagy mégiscsak a receptek a rosszak? Nagyon megkívántam szívesen sütnék most. Ha valakinek lenne egy jó és már kipróbált receptje, és megosztaná velem, annak nagyon örülnék:) (amúgy 3 főre lesz..)2010. máj. 28. 14:15
1/1 anonim válasza:
szia
én ezt szoktam csinálni ,nekem nem szokott leragadni,de fontos,hogy a tojásfehérje kemény hab legyen.
A recept:
1+3/4 csésze liszt
1 evőkanál cukor
1/2 teáskanál só
3 tojássárgája
1+1/2 csésze tej
1/2 csésze olaj
2 teáskanál szódabikarbóna
3 tojásfehérje (habbá verve,és a végén óvatosan hozzákeverni a tésztához)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!