Hol talalok cukor- es edesitoszermentes sutirecepteket? Olyat, amik maguktol az osszetevoktol (gyumolcs, kokusz, stb) edesek valamennyire?
1 van nekem. Banános zabkeksz
Egy csomag túlérett banán (barnás), zabpehely, esetleg fűszerek (pl. fahéj)
Banánt meghámozod, összetöröd őket egy tálban, hozzá keversz annyi zabpelyhet, hogy egy masszát kapj, fűszerezed. A masszát kicsit állni hagyod, majd sütőpapírra teszed kekszet formálsz belőle 175 fokon 15-20 perc alatt megsütöd.
A masszát még turbózhatod. Pl. szoktam görög joghurtot keverni hozzá, sokkal hígabb massza lesz, és muffin formában sütöm ki, nagyon finom édes lesz.
Egészséges zabpelyhes süti
4 evőkanál napraforgó olaj
2 érett banán
1 kiskanál fahéj
Fél kiskanál vanília kivonat
50 gramm mogyoró Vagy dió
50 gramm zabpehely
50 gramm kókuszreszelék
1 darab reszelt alma
A hozzávalókat sorrend szerint kell turmixgépben össze turmixolni. (néhány másodpercig minden összetevő után),
Egy lapos 20x20 cm-es kiolajozott tepsiben 25 percig kell sütni 190 fokon.
Megnrztem a nyersvegant, de az is nyirfacukrot meg mindebfele update edesitot hasznal. A nyirfacukor az nem cukir, vagy mi a szosz? Nekem olyasmi.kellene, ami 1, nem art a fogaknak, 2, nem teszi folislegesen edesse az eteleket. A banan jo otlet, a vanilia is, a fajejat meg nem probaltam. Szeretnek a pici fiamnak szuletesnapi tortat,de en dietazok, nem fogoh
K ket hetig naponta egy tortat megenni kuserletbol. A ferjem nem eszik edesseget, afiunknak meg nem adunk. Igy nehez kuserletezni. De netezni sibcs sok udom, es minden va ak cukornkuli talalat edesitoszeres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!