Babalatogatba jonnek sogoromek. Mit fozzek, sussek?
Én ebben a melegben, meleg levest biztos nem csinálnék, a húsleves ha azonnal nincs lehűtve akkor megbuggyan.
Én személyszerint ezeket ajánlom:
Brokkolikrémleves
Lasagne, sült csirke petrezselymes burgonyával
Almás rácsos
Csak ebben a nagy melegben buggyan meg, amúgy nem szokott.
Érdemes ilyen melegben minél hamarabb lehűteni és hűtőbe tenni.
De ez a többi levesre is érvényes
Előételnek egy mozzarellás, paradicsomos sajttál bazsalikomlevelekkel, vagy koktélparadicsom, mini mozzarellagolyók és 1-1 szem olajbogyó átszúrva.
Leves, sárgadinnyekrémleves, benne karalábévájóval készített dinnyegolyók. Persze jó hidegen.
Főétel, friss fügével, vagy aszalt sárgabarackkal töltött szűzpecsenye baconba tekerve. Mellé krumplikrokett és sajtmártás.
Desszert egy egyszerű gyümölcstorta- akár szedres is- lehetne.
De van egy új (nekem ) bögrés ,gyümölcsös receptem is, ami hozzávalóiban kissé eltér a megszokottól, de nagyon egyszerű és finom.
Ha meg szabad kérdezni, hogyan kell értelmezni a válaszodat ?
Minden kérdésedre írtam választ- kipróbált- ételekkel, nem légből kapottak.
De, ha te ragaszkodsz a vaddisznópörkölthöz, akkor kár volt kiírni a kérdést.
Annyit elárulok, hogy vaddisznócombot, őz,-és szarvashúst a Metróban lehet kapni, 2-3 kilós csomagokban fagyosan.
A kérdező kommentje válaszablakba egy "légypiszkot" odabiggyeszteni meglehetősen udvariatlan válasz, hogy finom legyek...
Kedves Kismama, azért én kívánom, hogy sikerüljön a sógorodékat "terülj-terülj asztalkám"-mal meglepned.
Ja ez csak egy elkepzeles volt :D
Nem akartam senkit se megbantani :)
A legypiszok meg veletlen volt.
Eddig nagyon tetszik a sargadinnyekremleves, szerintem eloetel nem lesz, felesleges. De a hideg kremleves jo otlet, a dinnyet szeretik.
Köszönöm, hogy válaszoltál, így már érthető.
Ha még aktuális, kicsit később a szedres pitét is leírom, ha akarod.
Persze :)
Másodiknak valami sültet gondoltam a krémleves elé..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!