Nekem van ahhoz bármi közöm, hogy a sógoromék családja kivel van jóba, és kivel nincs?
Tegnap megismerkedtem egy lánnyal akiről kiderült,hogy a sógoromék szomszédjának a lánya.
Egyenlőre csak beszélgettünk, de nekem tetszik a lány, így első körben szeretnék vele majd még többet beszélgetni.
Tegnap egy házi buli szerűségben voltunk, ahol készült egy csoportkép, a lány is, és én is rajta vagyunk, egymás mellett állunk.Ez a kép reggelre már felkerült a közösségi oldalra, a sógorom meg úgy jött már át,hogy a kezében volt a telefon a megnyitott képpel, és kérdezte tőlem,hogy ez mi?Azt se tudtam miről beszél, aztán elmondta ki az a lány.Mondtam neki,hogy nekem közöm nincs az ő ügyeikhez, meg amúgy is csak egy buliban voltunk, és akkor mi van?
De ha belegondolok,hogy már erre a képre amin tényleg nincs semmi, és erre ezt reagálja akkor mi lenne ha én jobban megismerném ezt a lányt?
A szomszéddal az "iszony" 40 éve tart, mert a nagyszülők legjobb barátok voltak, és aztán a szomszéd ráépített a sógoromék telkére is (átlógott valami).
Bírósági ügy is lett belőle ahol a szomszéd javára döntöttek, de állítólag távoli rokonuk volt a bíró, úgyhogy nem tudni mi az igazság.
A lényeg,hogy generációk óta megy a gyűlölködés, a sógoromék már falat húztak a szomszédhoz és a tetejére meg szögesdrótot meg üvegszilánkokat raktak, de persze a szomszéd kilép a teraszára és belátja az egész udvarukat, de így jó.
Már számtalan bírósági tárgyaláson vannak túl, sőt, volt hogy a tárgyalóteremben a két család összecsapott a 2000-es évek elején.
Pedig mindkét család fehér,magyar, ráadásul tehetősnek is mondhatóak mindketten, és mégis lesüllyedtek ide, szóval igazi gyűlölet lehet.
De ezen kívül volt,hogy a szomszéd öreg a sógoromék kutyájára lőtt légpuskával az erkélyről, és ezt észrevette a sógorom apja, aki egy igazi vadászpuskát csőre töltött, és ráfogta az erkélyen álló szomszédra, és azt ordította neki,hogy mi az utolsó kívánságod, mert most megdöglesz...aztán kihívták a rendőröket, a sógorom apja végül kapott 2 év felfüggesztett börtönt, az állatkínzó szomszéd persze szinte semmit.
Ha jól tudom szeptember végén lesz megint tárgyalás, de ez már az ötödik ügyük, szóval már van 4 különböző lezárt ügy.Ja, és a sógorom szüleit egyszer meg is verte a szomszéd meg a fia.
Úgyhogy ezek igazán gyűlölik egymást, amit én megértek, csak nekem semmi közöm hozzá.
Vagy szerintetek is helytelen lenne ha egy ilyen lány felé próbálnék közeledni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!