Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Babalatogatba jonnek sogoromek...

Babalatogatba jonnek sogoromek. Mit fozzek, sussek?

Figyelt kérdés
Ok is mindig terulj-terulj asztalkammal varnak. Eloetel, leves, foetel, desszert. Otletek?
2017. júl. 31. 17:14
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
28%

Egyszerűbb de finom ételeket készítenék... leves, desszert előző nap elkészíthető.

Pl.

leves: mentás-gorgonzolás borsókrémleves, pirított kenyérkockákkal, rukkolával - előző nap meg lehet főzni frissen csak a kenyérkocka, rukkola kell bele

előétel: avokádó-mango-mozzarella saláta kis körformákba töltbe

Főétel: lime-os kapros cukkiniágyon sült lazacszeletek, mellé friss saláta

desszert: citromos-mentás túrótorta ennek még jó is, ha áll egy napot.

2017. júl. 31. 18:12
 12/31 anonim ***** válasza:
25%
Oké, bocsi, nem tudhattuk, hogy már rég felépültél, fitt és energikus vagy és minden nap sütsz-főzöl.
2017. júl. 31. 18:12
 13/31 A kérdező kommentje:
Oo 11-es :) ezeket mar csinaltad?
2017. júl. 31. 18:14
 14/31 anonim ***** válasza:
18%

Igen persze, szoktam ilyesmit... lazacot csak vendégeknek mi nem eszünk húst az max. akkor van ha vendégek jönnek, nekik külön. Azért szeretem ezt készíteni mert a lazacnak elég 10-15 perc és marha egyszerű, meg nincs is olyan szaga és nincs vele macera mint a hússal.

Borsókrémleves meg túrótorta rendszeresen van különféle ízesítésekkel, nagyon könnyűek

A mangós avokádó salátához egy formába rendezed az apróra vágott avokádó-mozzarella-mangó szeleteket ebben a sorrendben, olívaolaj-lime-só-bors keverékével meglocsolod, esetleg olajos magvakkal (pl. pirított szezámmag) tálalhatod.

2017. júl. 31. 18:31
 15/31 A kérdező kommentje:
Jol hangzik, de eddig a sajtburger leves a nyero bar lehet ezt nem erre az alkalomra ilyenkor tenyleg husleves rantott hus kombo van mer azt mindenki szereti. Sogornom meg porkoltet is szokott csinalni meg sult csirkecombot, rantott gombat, karfiolt, ha ott vagyunk. Mi eloszor latjuk vendegul oket, valami nagyon finomat akarok.
2017. júl. 31. 18:58
 16/31 A kérdező kommentje:
Mindig ugy terveztem, ha lejonnek, vaddisznoporit csinalok juhturos sztrapacskaval, de a vadaszok egy ideje nem lottek vaddisznot (mindig szoktunk toluk kapni) boltba meg nem tudom, hol lehet kapni. A marhat nem szeretjuk, egyszer kecsket ettunk naluk de azt se tudom, hol arulnak, a mi hentesunknel nem. Mi mindenkit vendegul lattunk akik korabban is jottek babalatogatoba van akinek bogracsoztunk, van akinek csak szendvicseket csinaltunk mert nem sokaig maradtak, tejfakasztora parom fozott. Szeretek fozni, a hobbim. Penteken baratnom szulinapjat unnepeljuk, oda sutok szedres sutit megint, ez volt a proba. Sutni is szeretek, ma a szedret seta kozben szedtem. Nekem is a baba az elso, de mi megadjuk a modjat. Rend es etel is van, mikor vendegseg van. Ma is egesz nap a babammal voltam, 2 alvasa alatt csinaltam ezt a ket, fel oras kajat meg.
2017. júl. 31. 19:07
 17/31 A kérdező kommentje:
Johetnek meg otletek, ha vannak!
2017. júl. 31. 19:08
 18/31 anonim ***** válasza:
33%

Na én pont leszarnám, örülök hogy lyuk vn. Seghemen és szelel, nem még csomo kaja.

Egyfélét csinálnék és csokolom.

2017. júl. 31. 19:28
 19/31 anonim ***** válasza:
36%
Valaki árulja már el mit kell lepontozni azon, hogy a kérdésre válaszoltam és receptötleteket írtam... hihetetlen :(
2017. júl. 31. 20:36
 20/31 A kérdező kommentje:
Az te vagy..en jol vagyok, koszi... utolso melyik a te kommented? Felpontozlak..
2017. júl. 31. 20:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!