Ti használtok ételízesítőt? (delikát, vegeta. Stb)
Régen, mert otthon azt szoktam meg.
De már nem. Semmilyen fűszerkeveréket nem szeretek.
Nem.
Anyukám férjének az apukája adott nekem szárított vegetát (ez egy zeller szerű növény), és brutál finom lesz minden amibe belerakom, egyedül ezt használom.
Nem is látom sok értelmét a füstölt hús kockának. 1 szelet kolbász ugyanúgy megteszi, és olcsóbban is jön ki. Vagy a fokhagyma kocka, ami szintén egy gerezd fokhagymával ugyanaz elérhető.
Mindenkinek nyomtam egy zöldet a véleményétől függetlenül. :D
Én használok delikátot, van olyan ételt aminek semmi íze nélküle. Csak azért kérdem, mert a nem hagyományos ételekbe nem raknak és gondoltam rákérdek, hogy használják-e még rajtunk kívül. Természetesen használok fűszernövényeket, de annyit nem tudok beletenni egy-két ételbe, hogy számomra jó íze legyen. Viszont amibe teszek delikátot, nem teszek bele sót. :D
Ja meg sokáig angliába éltem, ott nem is ismerik. Na nem is ízlik sok kajájuk. :D
Egy lengyel ismerősömmel beszélgettünk a főzésről, meg talán egy koszovói sráccal(nem emlékszem pontosan hová való) és ők is helyeselték az ételízesítőt és mosolyogtak h mások nem ismerik.
De ettől független nem ítélem el aki nem használ, de én nem tudok pár kaját megcsinálni nélküle. Ment mindenkinek a zöld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!