Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ti használtok ételízesítőt?...

Ti használtok ételízesítőt? (delikát, vegeta. Stb)

Figyelt kérdés
2017. júl. 18. 17:05
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
64%
Nem használok semmi ilyent.
2017. júl. 18. 17:59
 12/20 anonim ***** válasza:
70%
Van, amibe jó, pl néha párolt rizsbe, vagy a tölteni való tök/cukkini beízesítésére. De nem használom mindenbe, egy idő után unalmas, ha mindennek ugyanolyan íze.
2017. júl. 18. 18:00
 13/20 anonim ***** válasza:
61%
Miért kellet mindenkit lepontozni?
2017. júl. 18. 18:09
 14/20 anonim ***** válasza:
75%

Régen, mert otthon azt szoktam meg.

De már nem. Semmilyen fűszerkeveréket nem szeretek.

2017. júl. 18. 18:14
 15/20 Noblesse Oblige ***** válasza:
89%

Nem.

Anyukám férjének az apukája adott nekem szárított vegetát (ez egy zeller szerű növény), és brutál finom lesz minden amibe belerakom, egyedül ezt használom.

Nem is látom sok értelmét a füstölt hús kockának. 1 szelet kolbász ugyanúgy megteszi, és olcsóbban is jön ki. Vagy a fokhagyma kocka, ami szintén egy gerezd fokhagymával ugyanaz elérhető.

2017. júl. 18. 19:34
 16/20 anonim ***** válasza:
41%
Nem. Fűszernövényeket használok, mert azok valódi ízt adnak, nem lesz mindennek egyforma íze tőle.
2017. júl. 19. 10:55
 17/20 anonim ***** válasza:
54%
Igen. Jobb, mint a só, amit magas vérnyomásosnak nem is szabad használni.
2017. júl. 19. 22:54
 18/20 A kérdező kommentje:

Mindenkinek nyomtam egy zöldet a véleményétől függetlenül. :D

Én használok delikátot, van olyan ételt aminek semmi íze nélküle. Csak azért kérdem, mert a nem hagyományos ételekbe nem raknak és gondoltam rákérdek, hogy használják-e még rajtunk kívül. Természetesen használok fűszernövényeket, de annyit nem tudok beletenni egy-két ételbe, hogy számomra jó íze legyen. Viszont amibe teszek delikátot, nem teszek bele sót. :D

Ja meg sokáig angliába éltem, ott nem is ismerik. Na nem is ízlik sok kajájuk. :D

Egy lengyel ismerősömmel beszélgettünk a főzésről, meg talán egy koszovói sráccal(nem emlékszem pontosan hová való) és ők is helyeselték az ételízesítőt és mosolyogtak h mások nem ismerik.

De ettől független nem ítélem el aki nem használ, de én nem tudok pár kaját megcsinálni nélküle. Ment mindenkinek a zöld.

2017. júl. 20. 13:45
 19/20 anonim ***** válasza:
Melyek azok az ételek, amelyek szerinted ízetlenek delikát nélkül? Csak kíváncsiságból kérdem, mert egy ilyet se ismerek.
2017. júl. 20. 13:55
 20/20 anonim ***** válasza:
Kérdező, ha egy ételnek nincs íze, az azt jelenti, hogy kimaradtak belőle a fűszerek, azaz rosszul van elkészítve. Arra nem gyógyír a vegeta, bár valóban elfedi a hiányosságokat az egyenízével.
2017. júl. 20. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!