Baj az, ha gyakran használok ételízesítőt só helyett?
Figyelt kérdés
Amire általában sót (vagy azt sem) szoktak tenni, gyakran ételízesítőt zlteszek. Pl. sültkrumpli, tükörtojárls, stb.2015. febr. 23. 22:39
1/5 anonim válasza:
Mivel tele van ízfokozókkal meg egyebekkel, ezért elég ártalmas. De hogy baj-e, azt neked kell eldönteni, magadat teszed vele tönkre
2/5 anonim válasza:
A Vegetára gondolsz? Mert lehet venni Vegeta Naturellát, az íze teljesen ugyanolyan, és csak fűszereket tartalmaz.
3/5 anonim válasza:
Olyat használj, amiben nincs NA-glutamát vagy egyéb ízfokozó. Amiben csak só és növények vannak, az jobb is, mintha csak tiszta sót használnál.
4/5 anonim válasza:
Én is a Vegeta Naturellát veszem, finom, és abból biztos nem lesz baj, csak só + zöldségek.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ki fogom próbálni. Egyelőre DeliKátot használok.
2015. febr. 26. 10:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!