Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Baj az, ha gyakran használok...

Baj az, ha gyakran használok ételízesítőt só helyett?

Figyelt kérdés
Amire általában sót (vagy azt sem) szoktak tenni, gyakran ételízesítőt zlteszek. Pl. sültkrumpli, tükörtojárls, stb.
2015. febr. 23. 22:39
 1/5 anonim ***** válasza:
86%
Mivel tele van ízfokozókkal meg egyebekkel, ezért elég ártalmas. De hogy baj-e, azt neked kell eldönteni, magadat teszed vele tönkre
2015. febr. 23. 22:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
86%
A Vegetára gondolsz? Mert lehet venni Vegeta Naturellát, az íze teljesen ugyanolyan, és csak fűszereket tartalmaz.
2015. febr. 23. 22:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
79%
Olyat használj, amiben nincs NA-glutamát vagy egyéb ízfokozó. Amiben csak só és növények vannak, az jobb is, mintha csak tiszta sót használnál.
2015. febr. 24. 06:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is a Vegeta Naturellát veszem, finom, és abból biztos nem lesz baj, csak só + zöldségek.
2015. febr. 24. 08:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ki fogom próbálni. Egyelőre DeliKátot használok.
2015. febr. 26. 10:23

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!