Hogyan lehet házilag készítenii ételízesítőt (mint például a Vegeta, vagy a Delikát), de nem szárítással, hanem üvegbe elrakni télire? Találtam sokféle receptet, de olyat szeretnék, ami már másnak is bevált.
Figyelt kérdés
2013. szept. 8. 13:04
2/5 anonim válasza:
Bocs, ezek nem olyanok, mint a Vegeta vagy más szarok, a fenti receptekben ugyanis nincs ízfokozó, és nem is só az 50%-a...
3/5 anonim válasza:
2.-nak igaza van, teljesen más íze lesz, mint a vegetának, de legalább tudod mi van benne :D
4/5 anonim válasza:
2-es és 1-es ugyanaz, csak véletlenül elküldtem a linket, mielőtt a megjegyzést hozzáfűztem volna. :)
5/5 anonim válasza:
[link] Nekem az első sima, darálos, üvegbe eltevős van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!