Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan lehet házilag készíteni...

Hogyan lehet házilag készítenii ételízesítőt (mint például a Vegeta, vagy a Delikát), de nem szárítással, hanem üvegbe elrakni télire? Találtam sokféle receptet, de olyat szeretnék, ami már másnak is bevált.

Figyelt kérdés

2013. szept. 8. 13:04
 1/5 anonim ***** válasza:
2013. szept. 8. 13:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Bocs, ezek nem olyanok, mint a Vegeta vagy más szarok, a fenti receptekben ugyanis nincs ízfokozó, és nem is só az 50%-a...
2013. szept. 8. 13:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
2.-nak igaza van, teljesen más íze lesz, mint a vegetának, de legalább tudod mi van benne :D
2013. szept. 8. 15:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
2-es és 1-es ugyanaz, csak véletlenül elküldtem a linket, mielőtt a megjegyzést hozzáfűztem volna. :)
2013. szept. 8. 15:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
[link] Nekem az első sima, darálos, üvegbe eltevős van.
2013. szept. 8. 15:53
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!