Milyen tejfölt használsz inkább,12%-osat vagy 20%-osat (esetleg még ennél is magasabb zsírtartalmút)?
Figyelt kérdés
Esetleg vannak ételek, amikhez csakis az egyiket, vagy másikat használod?
A párom nem nagyon érti, miért kell kétféle tejfölt venni sokszor, az anyukája mindent azzal főz, ami épp akciós, mindegy a zsírtartalma. Nekem megvannak, melyik ételbe milyen zsírtartalmú tejfölt szeretek használni, kiváncsi vagyok, másnál is vannak-e ilyenek, vagy tényleg csak az én "dilim" :)
Előre is köszi :)
2017. júl. 18. 10:41
21/21 Noblesse Oblige válasza:
És salikba pl francia saláta, jobban szeretem a 12%ost. Mert sokkal könnyebb elkutyulni az "alapot".
Néha ha egy-egy tészta megköveteli a sok folyadékot, szintén a 12-es a befutó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!