Milyen rizst használsz előfözött tasakos vagy valamilyen más fajtát?
Figyelt kérdés
2014. márc. 9. 16:16
1/11 anonim válasza:
Mindig szemes rizst vásárolok, nem tasakosat.
Jelenleg arborio és uruchimai ("sushi rizs" európai szemmel) fajták vannak itthon.
2/11 anonim válasza:
A tasakost nem szeretem, de ha gyorsan kell, és 2 személyre, akkor ráfanyalodok, egyébként egyszerű, kilós csomagolású "B" rizst.
3/11 anonim válasza:
Arborio szokott lenni itthon rizottóhoz és társaihoz, azon kívül előfőzetlen, tasaktalan jázminrizs az, ami mindig van itthon, és amit köretekhez használok.
5/11 anonim válasza:
Néha szoktam a változtatás kedvéért venni gyorsrizst (előfőzött,előgőzölt ) , de nem zacsiban csinálom meg,hanem kiöntöm a zacsiból,és úgy főzöm meg , egészen jó úgy szerintem :) De persze arra az ízre is rá lehet unni . Mindig másmilyet veszünk szinte , de én a kerekszeműeket jobban szeretem .
6/11 anonim válasza:
Én csak tasakos rizst veszek. A simát még nem sikerült eddig finomra megfőznöm:)
7/11 anonim válasza:
Tasakosat soha nem veszek, borzasztó íze és állaga van.
Most ezek vannak itthon:
hosszúszemü rizs, jázminrizs, basmatirisz, parfümrizs, tejberizs, paellarizs, risottorizs, vörösrizs, vadrizs - habár ez utóbbi kettö botanikailag nem rizs, hanem fümag.
8/11 anonim válasza:
"A" rizst,márka nagyjából mindegy.
10/11 anonim válasza:
Barnarizst fôleg, de amúgy mindent csak tasakosat nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!