Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Lehetne a cukrot helyettesíten...

Lehetne a cukrot helyettesíteni valamilyen gyümölcslével?

Figyelt kérdés
Piskótát szeretnék készíteni, abba kellene valami, ami helyettesíti a cukrot, de nem xilit vagy édesítő. Ezért gondoltam a gyümölcslére. Vélemény? Valaki gondolkodott már hasonlón?

2014. febr. 16. 15:09
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
72%

nem tudod helyettesiteni ,gyümölcslével.

a piskóta lényege a felvert tojás cukorral.

2014. febr. 16. 15:13
 2/16 anonim ***** válasza:
79%
Nem lehet, a piskóta a cukortól lesz piskóta :D
2014. febr. 16. 15:16
 3/16 anonim ***** válasza:
33%
Cukor nélkül is lehet piskótát sütni,és rakhatsz bele gyümölcslét,vagy esetleg lekvárt,de gyümölcsléből ne túl sokat,mert akkor nehezen sül meg.Nem lesz édes,viszont lesz egy egy kis gyümölcsaromája.Nem túl sok értelme van,de azért kipróbálhatod :)
2014. febr. 16. 15:45
 4/16 anonim ***** válasza:
gyümölcslével ,hogy vered fel a tojást vagy ennek pisktának mi a pontos receptje?
2014. febr. 16. 15:53
 5/16 A kérdező kommentje:
A sárgájába kell tenni a cukrot eredetileg. Olvasgattam sós piskótás recepteket is, szóval gondolom cukor nélkül is fel lehet verni azokat a sárgákat.
2014. febr. 16. 16:02
 6/16 anonim ***** válasza:
Nem tudod, a sárgája a cukortól lesz levegős, anélkül nem tudod fehérre felverni.
2014. febr. 16. 16:11
 7/16 anonim ***** válasza:
40%
Hát nem tudom hol éltek ti,de én úgy tudom,hogy a fehérjébe kell rakni a cukrot,de cukor nélkül is ugyanúgy fel lehet verni.Ilyet se hallottam még,hogy a cukortól lesz levegős a tojássárgája:D A tojásfehérje habjától,meg ha raksz bele sütőport,attól lesz levegős,és laza.Nekem mindegy,hogy kire hallgatsz,amúgy is ahány ház,annyiféle szokás:D
2014. febr. 16. 16:40
 8/16 anonim ***** válasza:
Persze, hogy lehet. A fehérje meg nem a cukortól lesz levegős, hanem a felverestől. Nálunk a sárgájában van a cukor, és úgy van összekeverve, tehát köze nincs hozzá amikor habos lesz. Én mézzel szoktam készíteni, azzal tökéletes.
2014. febr. 16. 17:18
 9/16 anonim ***** válasza:
58%

7-es és 8-as! Cukor nélkül is fehér lesz kikeverve a tojássárgája? Azért kérdezem, mert soha nem próbáltam, de lehet, hogy most kíváncsiságból felverek egyet.

Én a sárgához keverem a cukrot, sütőport egyáltalán nem teszek bele, gyönyörűen fel szokott jönni.

2014. febr. 16. 18:03
 10/16 anonim ***** válasza:
A tojássárgája cukorral kikeverve se lesz fehér,max halványabb sárga lesz.De ha beleraksz fél kiló porcukrot,akkor se lesz teljesen fehér.
2014. febr. 16. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!