Zsírt vagy inkább olajat használsz főzésnél?
Figyelt kérdés
2014. aug. 16. 18:09
1/19 anonim válasza:
csak olajat. Fura, mert sose főztem zsírral, pedig néha lehet, hogy jó lenne.
és te, kérdező?
2/19 A kérdező kommentje:
sütésnél igen
2014. aug. 16. 18:12
3/19 anonim válasza:
Csak zsírt. Sokkal egészségesebb, mint az olaj, és az ételek is jobb ízűek.
4/19 intrepid válasza:
Inkább zsírt. Jobb ízű az étel tőle.
6/19 anonim válasza:
főleg olajat, de attól függ, miről van szó. egy rakás kajához inkább használok zsírt vagy vajat. Lecsót pl zsírral csinálok, de mondjuk rántott húst csak olajban sütök.
7/19 anonim válasza:
Kókuszolajat amit zsírnak is hívnak :D meg napraforgó olajat, ritkán csirke illetve sertészsírt.
9/19 anonim válasza:
Olajat pl. olívaolaj, szezámmagolaj, repceolaj, szőlőmagolaj, stb.
Emellett vajat is szoktam, sokszor olajjal kombinálva.
Zsírt, margarint a káros egészségügyi hatásai miatt egyáltalán nem használok a konyhámban. Étolajat és napraforgóolajat sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!