Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ez megfelelő mennyiségű étel...

Ez megfelelő mennyiségű étel egy lánynak?

Figyelt kérdés

Reggeli: 2 db mini zsemle házi sonkával, margarinnal - tejeskávé

Ebéd: sárga dinnye

Vacsora: paradicsom saláta, töltött hús, krumpli, vagy rizs.

Ez kevés, sok, vagy pont megfelelő mennyiségű étel egy 18 éves lánynak?

Köszönöm a válaszokat!

2017. júl. 17. 16:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon kevés!
2017. júl. 18. 08:48
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez 170 centisen éhenhalás, én többet eszem 160 centisen, egy kevés túlsúllyal, fogyókúra céljából... Persze az igaz, hogy a vacsora eléggé relatív, tehát van olyan "mértékegység" tányérom, ami alapján éhen halnék, és olyan is, amivel hülyére zabálnám magam.
2017. júl. 18. 15:16
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Azért is kérdezem, mert abszolút nem vagyok éhes ennyi kajaval, néha eszem többet is, de átlagban nagyon nem jellemző. Péksütit, kenyér feleket ritkán eszem, ugyanis tavaly annyira le szoktam róluk, hogy ha eszem is az kb. Egy zsömle szokott lenni, ritkán. Köszi mindenkinek mégegyszer.
2017. júl. 19. 11:31
 14/15 A kérdező kommentje:

Vagy mint látjátok ha Mini zsemle akkor 2. De ez is pár hétben egyszer. Ehelyett szoktam enni reggelire zabkasat, rántottát.

Ja és azért nem gondolnám egészségtelen el, mert gyakran eszem zöldséget, gyümölcsöt, húst, tojást. Ez csak 1 napi ételem volt, ebédre ezen kívül szoktam enni pl: sült húst, vagy grillezett húst, néha rántottát köretnek krumplit, jazmin rizst vagy zöldségeket, netán savanyú káposztát. De a mennyiség akkor is a fent leírtak alapján van.

2017. júl. 19. 11:34
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom, azt azért te is érzed, hogy egy napi étrended leírásából senki sem tud reális véleményt alkotni.

Ha korábban megírod, hogy milyen az átlagos étrended, talán többen is egyetértettek volna veled.

2017. júl. 19. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!