Sok almából mit lehet még készíteni?
Rengeteg nyári almánk van. És nem csak nyári. Már most lepotyogott őszi alma is van, ami ugyan zöld, de a nagyobbak egész jók!
Pitétől a máglyarakáson, sült vagy töltött almán át az almagombócokig már annyi mindent csináltunk. Le is fagyasztottuk. Be is főztünk már... De még annyi van.
Mit lehetne még készíteni, amibe sok alma kell?
Ja és kezdem már unni az édeset. Sós kaját mit lehetne almából? Mármint ami nem almasaláta vagy nem hús mellé köretecske... Hanem valami olyan recept kéne, amibe valóban sok alma kell...
Várom az ötleteket!
Köszi
Ó ez az utolsó sült karajos dolog nagyon tetszik! Már bánom, hogy tegnapelőtt krumplival sütöttem húst... :) Hétvégén ezt megcsinálom!!! Már csak azt nem tudom, hogy ha aluval takarom le, és eleve teljesen almával betakarva sütöm a húst, akkor az mennyire fog sülni? Inkább főni/párolódni fog szerintem, pláne ha az alma is levet ereszt. Nem hinném hogy a végső alu nélküli rápirítás sokat hatna a nedv elpárologtatására... De ezt persze csak így gondolom. Esetleg ha próbáltátok már, megcáfolhattok.. Az a hús a tepsi alján inkább főtt vagy inkább sült lesz tehát?
Többi ötletet is köszi, bár annyira tuti ötletet még nem kaptam, de van pár,ami beindította a fantáziám. :)
Még jöhet ezután is bármikor bármi jó tipp...!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!