Mit lehet készíteni almából és hogyan?
Figyelt kérdés
Kaptam egy nagy rekesz almát valahogy el kéne tenni és csinálni kéne belőle valami fincsit.2010. ápr. 6. 13:36
1/5 anonim válasza:
Hámozd meg vágd kockákra, töltsél sok sok vizet, tegyél bele fahéjat, cukrot és főzd meg az almákat. Nagyon finom kompot lesz!!Amit el tehetsz, és a leve külön is nagyon jó üditőital!
2/5 anonim válasza:
De persze süthetsz finom almás sütit is.:D
-első-
3/5 anonim válasza:
én tegnap simán beraktam a mikróba az almákat, hagytam pár percre aztán kivettem és fahéjba forgattam őket, olyan mintha meleg kompótot ennék fahéjjal nagyon jó volt és igy ugye nem hizlal, hisz se a fahéj se az alma nem hizlal!
4/5 anonim válasza:
almás palacsinta, almás krémes, almás habos sütemény ráreszelt tésztával szerintem mindegyik fincsi:)
5/5 anonim válasza:
Almatorta
Az almat meghamozod es negybe vagod, tortaformaba sutopapirt teszel es jo vastagon megrakod alma cikkekkel,meghinted fahajjal, 3 tojasbol, 3 kanal cukorbol, 3-4 kanal lisztbol, 3 kanal vizbol piskotat keszitesz es raontod az almara.Kb 30 perc alatt megsul es amikor kiboritod az alma felul kerul, meghinted porcukorral es akar melegen, de hidegen is nagyon fincsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!