Nyári almából-savanykás, kemény- mit ajánlotok készíteni? (almalevesen, almás pitén kívül)
Figyelt kérdés
2009. aug. 24. 13:57
1/4 anonim válasza:
Felkarikázod az almát, kiszed a magházat. Ezt bepanérozod palacsinta tésztába és forró olajban kisütöd. Isteni porcukros fahéjjal megszórva s vanillia pudinggal!
2/4 anonim válasza:
Sima almakompótot. Kis darabokat épp kicsit felfőzöd, és úgy ízesíted, mint a teát, és kell egy kis szegfűszeg bele. Mi imádjuk! Nagyon jó hűsítő.
3/4 anonim válasza:
Nagyon jó ötlet a palacsinta tésztába panérzott alma! Kipróbálom!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötleteket, sajnos ezeket is mind ismertem, így odaírhattam volna, hogy bundásalma- nálunk itthon így hívják- almakompót kivételével.. egyéb ötlet?
2009. aug. 25. 13:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!