Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen húsmentes dolgot lehet...

Milyen húsmentes dolgot lehet enni grillezésnél?

Figyelt kérdés
Krumpli kilőve, mert az ezer év mire megsül, és a többiekkel együtt szeretnék enni. Ha nincs más ötlet, akkor összedobok valami extrább salátát, főttojással meg gombával meg ilyeneket, hogy véletlenül se csábítson el a szalonna illata... De jó lenne sütni valamit.. De húson kívül nem sok mindent lehet sütögetni. Azért ha van ötletetek, ne tartsátok magatokban:)
2017. júl. 12. 19:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
85%

Grill sajt

Fóliában krumpli, amikor megsült kettévágod és tejfölös-zöldfűszeres öntet rá

Félbevágott avokádót megtöltesz koktélparadicsommal, olívaolaj, só, bors

Zöldség-tofu nyárs

Kekcsesajttal töltött gombafejek

Marinált csemegekukorica ISTENI grillezve (mármint ugye egészben, nem szemek:)

Töltött cukkini vagy padlizsáncsónakok

Arra figyelj, hogy a legtöbb zöldségcuccnak kb.2-3x annyi idő kell hogy jól átsüljön, mint a húsnak. De rengeteg opció van, én vegaként is imádok grillezni.

2017. júl. 12. 19:40
 12/15 anonim ***** válasza:
81%

Ja bocs, most láttam hogy nyársra szúrva süttök. Az nem grillezés amúgy (annak alapfeltétele a rács).

Akkor marad a zöldségnyárs, én pl. zöldfűszerekben+szójaszószban, olívaolajban szoktam marinálni a zöldségeket. cukkini-gomba-padlizsán nagyon finom együtt, ill. tofu. A grill sajtot is lehet nyárson.

2017. júl. 12. 19:42
 13/15 anonim ***** válasza:
71%

Cukkinit karikakra vagod, sajtot szorsz ra es meggrillezitek :)

A krumpli hamar megvan, ha elotte megfozod

2017. júl. 12. 21:29
 14/15 anonim ***** válasza:
42%

Rántott kelkáp: cikkekre vágod, lobogó sós vizben egy pillanatra átforralod, majd kiszedve sózni és hagyományos panírban sütni

Bundás fehér káp: a fejet félbe vágod, és ahol a torzsa van, ott kb. 0,5 cm vastag szeleteket, kicsit megsózod, majd sűrű palacsinta tésztába mártva hirtelen megsütni. A tésztába kavarj egy kis sütőport is, akkor sülés közben felfújódik és finom, puha bunda lesz a káp-on.

2017. júl. 13. 10:38
 15/15 anonim ***** válasza:
Jajj, bocs! Ez a káposztás kaja grillezéshez nem jó! :))
2017. júl. 13. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!