Hány adagos ételeket kell főznöm ahhoz, hogy ne kelljen minden nap főznöm hanem csak kétnaponta?
Egyébként most fogunk csak összeköltözni, ezért kérem a tanácsotokat! :)
Ettől félek a legjobban, a kajától. Hogy nem lesz majd elég amit főzök. Én is dolgozom ahogy ő, reggeltől 5ig, és nincs kedvem minden nap meló után a konyhában ácsorogni.
De az lesz, hogy megbeszéljük, hogy csak két naponta főzök, úgy osszuk be a kaját. És ha tényleg megeszi és másnapra nem jut akkor a saját adagomat külön szedem :D Ez jó ötlet volt!!! :D
Frankón nem értem a kérdést. Hát csak tudod, hogy mennyit esztek meg egyszerre... Na azt megszorzod néggyel.
Az meg, amit ír az utolsó, hogy elosztani kétfelé a kaját, és ha megette, akkor így járt... Hát ez nekem horror, nem családi élet... A majd kétméteres, 80 kilós, aktív sportoló férjem még jó, hogy többet eszik, mint én a 60 kilómmal, és ülőmunkámmal. Sose annyit szedek neki, amennyit "illik" enni egy "adagnak", hanem amennyitől jóllakik.
Most fogtok összeköltözni. Ergo fiatalok vagyok.
Mindketten dolgoztok.
És az a központi kérdés, hogy TE hogy fogsz RÁ főzni?! Miért, nincs keze?
Ha nem marad másnapra, akkor majd csak megoldjátok valahogy. Én sem értem, hogy ez miért csak a te feladatok, amikor mindketten dolgoztok.
Egyébként meg lehet melóhelyen is enni. Nem muszáj minden nap otthon főzni.
És amíg nem költöztél hozzá, nem halt éhen?
Mert akkor jó eséllyel ezután is képes megoldani az élelmezését. Kivéve, ha htb vagy, akkor valóban az a munkád, hogy a háztartás el legyen látva és legyen főzve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!