Hogy lehet így elrontani valamit?
Figyelt kérdés
Ma a meggylevesbe őrölt köményt raktam véletlen, mert a zacsi egyforma... :)
Hasonló eseteket meséltek, hogy mit hogy rontottatok már el? :)
2010. máj. 17. 19:23
11/16 anonim válasza:
Feketeerdő torta meggyes krémjébe cukor helyett sót tettem. Őrült rohanása boltba, mert zárás előtt, ünnepek előtt voltunk. Még jó hogy nem akkor vettük észre amikor már be lett volna töltve vele a torta.
12/16 A kérdező kommentje:
A leves? :)
Szerencsére még nem tettem bele a habarást, leöntöttem róla a vizet, megmostam a meggyet és újra vissza, de már fahéjjal. Igaz hogy fehér a leve de legalább ehető. :D
2010. máj. 17. 22:10
13/16 anonim válasza:
szia! már megírtam máskor is, dlehet, hogy már olvastátok, az egyforma T-gazdaságos zacskóval jártam meg én is. egy dobozban vannak a sütési kellékek, sütőpor, egyebek.kimértem a lisztet, nagy lendülettel elő zacskó
"sütőport"zutty rá a lisztre.hát sajna piros tortazselé volt:))
azóta leszoktam az egyforma zacsikról.
üdv.
14/16 anonim válasza:
Én egyszer szörpöt készítettem magamnak, de túl sok szörp ment a pohár aljára ezért elővettem egy másik poharat a felesleget abba tettem. Anya hazajött, és valami megmagyarázhatatlan indíttatásból megitta:D futott is a vízért, mer tnem kevés szörpöt ivott meg hígitatlanul :D Másik sztori: Anya mesélte, hogy amikor kezdő háziasszony volt, egyszer készíteni szeretett volna pogit. Este elkészítette a tésztát, jól bebugyolálta hogy megkeljen a tészta, berakta a szekréynbe hogy majd másnap reggel befejezi.Reggel apa ment ki elsőként a konyhába, ijedt arccal ment vissza, hogy valami fura dolog "költözött" a szekrénybe: a tészta annyira megkelt, hogy kinyomta a szekrényajtót, és folyt ki már a szekrényből a tészta :)
15/16 A kérdező kommentje:
17:43 Ez a tésztás dolog tetszik! :D
2010. máj. 18. 18:41
16/16 A kérdező kommentje:
Na tessék... Ma meg sót tettem a kávémba... :)
2010. máj. 19. 20:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!