Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A glükózszirupom tejesen...

A glükózszirupom tejesen bekaramelizálódott. Ezt is felhasználhatom fondanthoz? Nem fogja elrontani a fehérségét?

Figyelt kérdés
A gyerek felsírt, én meg otthagytam a lábast a gázon. Mire visszaértem már karamell volt szirup helyett. :)
2010. jún. 3. 14:15
 1/2 anonim ***** válasza:
karamellás tejnek nagyon jó lesz vagy dobostorta tetőnek, vagy dobálj bele diót, mandulát grillázsnak
2010. jún. 3. 15:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:

:) Köszönöm az ötletet, de sajnos nem erről van szó.

"Belegyógyult" az edénybe. Vastag talpú edényben csináltam, és mire visszamentem a konyhába már bele is kötött. Kénytelen voltam felvizezni. Szuper karamell szirup lett, csak nem tudom, hogy mire tudnám felhasználni.

2010. jún. 3. 16:00

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!