Májat, hogy nem lehet elrontani? Hallottam, hogy vigyázzni kell vele, nehogy kemény legyen? Még nem csináltam sosem!
Figyelt kérdés
2010. aug. 15. 17:06
1/2 anonim válasza:
a májat sütés/fözés közben nem szabad sozni mer attol keményedik meg...plusz a sütési/fözési idöre is vigyázni kell mer minél tovább sütöd/fözöd annál keményebb lesz
2/2 anonim válasza:
És finomabb, omlósabb lesz, ha pár órára tejbe áztatod.
/A sertés, borjú,marha májat/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!