Tényleg felment a cukor ára? Most hallottam. És még mi?
sajnos minden alapvető élelmiszer ára jócskán felment.
az olaj, a liszt,a cukor a rizs és a jóég tudja, hogy még mi. a spárban 260 ft egy kiló krumpli. az ember esze megáll...az időjárásra, a katasztrófákra mindent rá lehet fogni.
de, hogy a nyomorult fizetésünkből, hogy jövünk ki, azt nem érdekli senkit.
ez tényleg "nevetséges" volt!
5 szem krumpli 191 ft
3 szem goldenalma 223 ft
1 db KARALÁBÉÉÉ 169 ft(ezt nem vettem meg,rohadjon rájuk!)
3 db fokhagyma 165 ft
Bocs az OFF-ért,de ez kezd vicces lenni!
Oké,a paradicsom,paprika legyen drágább ,mert nyáron van szezonja(nem mintha akkor veszettül olcsón adnák).
A cukor áránál én még nem tapasztaltam nagy változást,200 ft körül veszem.
Ami még felháborít az az étolaj ára!
10:42
Ezen nincs mit felháborodni, a földek víz alatt álltak, termés alig volt, ha nincs napraforgó, akkor miből legyen olaj...majd hoznak be külföldről, másodsajtolásút, ami csak sütésre alkalmas...
A magyar raktárak kezdenek kiürülni, marad a silány import cucc, ami még mindig drágább, mint eddig a jó minőségű...(édesanyám munkahelye fog többek közt importálni)ugyanez lesz a liszttel, cukorral,krumplival és mindennel, ami földben terem...nem tudom, hogy jártál-e manapság az alföldön, de olyan, mintha a balaton közepén autóznál...sajnos annyi a víz, hogy minden kirohad, maximum a rizs, meg a halak maradnak meg:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!