A cukor egészségtelen? Azt hallottam, hogy cukrot egyáltalán nem jó enni!
Az előző válaszolók nem irták jól
A cukorban semmilyen hasznos tápanyag , vitamin nem található , semmiféle szüksége nincs rá a szervezetnek , csupán ízesítés céljából használják.
Nem haragszom de nincs igazad.
A fehér cukornak semmilyen szinten nincs haszna. Széndidrátot és gyümölcscukrot ezer más mindenből be tudod juttatni. A fehér cukor csak egy édes valami és nem több. Semmilyen haszna nincs.
A válaszodban azt mondtad, hogy a cukor nem tápanyag, és nincs szüksége rá a szervezetnek. Én ezzel nem értettem egyet. A cukorban azért nincs vitamin stb., mert a cukor=tápanyag. Mivelhogy szénhidrát. Nem azt mondtam, hogy öntsd magadba a cukrot, hanem azt, hogy a szervezeted energiaként hasznosítja, ha beviszed.
Amúgy ha vizsga előtt benyomsz 1-2 szőlőcukrot, az segít pl. gondolkodni, nincs káros hatása. Persze mindenből megárt a sok. Ha túl sok fehérjét viszel be krónikusan, az sem jó például.
jaj a cukormumus megint, kérdező, próbáld ki, hogy nem eszel cukrot és a szénhidrátbevitelt is korlátozod mondjuk 2 napig...csak ne nagyon vezess autót meg kezelj gépeket a két nap alatt....lényeg, hogy rá fogsz jönni, hogy kell a cukor...
amúgy meg, ha csak azt ennénk, ami állítólag szín egészséges, akkor már vagy éhen haltunk volna, vagy a hiánybetegségekben purcantunk volna ki...;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!