Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Megyek kirándulni a párommal,...

Megyek kirándulni a párommal, és a munkatársaival, mit fözzek majd nekik? Amit nem tudok elrontani, kiados, és nagyon nagyon finom. Többet is irhatok!

Figyelt kérdés
2011. jan. 17. 08:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha kirándulni mentek, miért töltenéd ott az idődet főzéssel? Itthon főzz le egy adat pörköltet, fagyaszd le, ott már elég köretet elkészíteni. De lehet töltött káposztát is előre, lefagyasztva. Vagy panírozd be a rántani való húst, fagyasztva vidd el. Én biztos, hogy olyasmit csinálnék meg itthon, amivel ott már kevés idő alatt is készen vagyok. Ha kirándulás, akkor abból neked is jár, nemcsak a kulizás.
2011. jan. 17. 08:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Attól fögg, hogy otthonról akarsz vinni kaját, vagy a kirándulás helyszínén akarod megfőzni? Mer ha otthonról, akkor készíts fasírtot, sült húst, kolbásszal töltött karajt, majonézes salátákkal, ha ott akarod megfőzni, egy vegyes pincepörköltet tudnék javasolni, vagy paprikás krumplit, vagy babgulyást, bográcsban főzve.
2011. jan. 17. 08:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:

ha ott akarsz főzni, én is a csülökpörköltet ajánlanám.otthon előkészíted,vagyis fölkockázod, a helyszínen pedig egy jó sokhagymás, testes pörkölalapot

készítesz.a hagymát szinte péppé kell párolni, utána rá a hús, és forgatva majd lefedve, hagyni, hogy kiadja a levét. ha ezen túl vagy, jóféle pirospaprika és egy kis őrölt kömény mehet rá. némi fokhagyma is nagyon jó ízt ad neki.ha szükséges pici vízzel mindig pótolni,míg puha nem lesz a husi.ne bő leve, hanem sűrű szaftja legyen.

ehhez illik a sós vízben főtt krumpli, valami finom savanyúság.

nem lehet elrontani, ha úgy csinálod , ahogy írtam.

én is önellátós nyaraláskor szoktam a "nagycsapatnak"

csülökpörköltet főzni.

/ a maradékot, éjjel a pasik mindig megették hidegen brrr.,persze néhány atmoszféra nyomás utan:)))/

2011. jan. 17. 10:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
Gyorsítás képpen a pörköltalapot készitsd el otthon előzőnap. Ha kihűlt,tedd bele a húst hagy érjen össze és másnap főzheted.Így akkor már mem lesz az az erős hagymaillat.
2011. jan. 17. 14:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
több napos kirándulás lesz és messzire megyünk,ezért nem akarnák autoba kaját vinni,köszi az ötleteket!!!még irhatok!
2011. jan. 17. 15:16

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!