Csirke combot kerti grillen meddig kell grillezni?
Figyelt kérdés
2017. máj. 28. 10:24
2/4 anonim válasza:
Van egy bevált ötletem, ha lepontoznak ha nem. Én újabban a combokat, ha csontos, (márpedig biztos erről beszélünk) Előfőzöm vegetás vízben. De végül is mindenki úgy ízesíti ahogy akarja, lényeg, hogy előfőzöm. Ha kihűlt, ugyanúgy pácolom. Ezután mehet a grillre, és tutti nem kell tartani a véres csonttól, de ugyanúgy szépen megpirul, sőt még omlósabb lesz.
4/4 anonim válasza:
Újabban ha rántom, akkor is ezt teszem, megvárom míg kicsit kihűl és úgy panírozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!