Arany tinóru, Molyhos tinóru, barna tinóru, sötét érdestinóru kalapbőrét le kell húzni főzés előtt ( pörkölt lesz belőle )? Tinóruból pörköltet érdemes csinálni, vagy inkább grillezni kell?
Figyelt kérdés
2016. aug. 29. 12:27
2/6 anonim válasza:
Bocsi,hogy ezzel zavarlak, de mi az a tinóru?! /koszi elore is a választ/
3/6 anonim válasza:
Ezeket nem szoktuk, csak a fenyőtinóru bőrét húzzuk le, az le is jön elég könnyen.
Ha van elég, akkor leves készül, mert annak nagyon finom a tinóru, tapasztalataim szerint. De eddig csak fenyőtinóruból találtunk eleget (max. kiegészítettem rizikével, ami megint jó levesnek), így erről szűrtem le eme dolgot.
5/6 anonim válasza:
Koszi, arra tippeltem,de nem voltam benne biztos:))
6/6 anonim válasza:
Tinóru? Mi a faxért esztek ti ilyen sz*rokat? Rendelsz egy pizzát, oszt csá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!