Kacsaszívből pörkölt? Egyszer csináltam sertésszívből, de hosszú főzés után is rugós, szinte rágós maradt. Szerintetetek érdemes kacsaszívből nekiállni, és nem marad olyan, mint a keménygumi?
Figyelt kérdés
2013. jan. 28. 17:11
1/5 anonim válasza:
Inkább tyúkszívből főzd, az jobb
2/5 anonim válasza:
A pulyka, kacsa, liba szívet rántani szoktuk, az úgy nagyon finom.
Egyik oldalon hosszába elvágjuk, egészen a közepéig, ekkor laposra szét lehet teríteni. Zacsiba rakva 2-3 db-ot kiklopfoljuk és bepanírozva. Nagyon finom, puha husi lesz belőle.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. tyúkszivet nem láttam, csak apró csirkeszivet tálcán, de nagyon drága volt a Spárban.
A kacsaszív jó nagy, kipróbálom rántva, de lehet, hogy felszeletelve mégiscsak kipróbálom pörköltnek is.
aztán majd kiderül, hogy melyik finomabb :-)
2013. jan. 29. 12:37
4/5 anonim válasza:
Egyszer csináltam, hogy a pulyka-szívet hosszában vékony csíkokra vágtam, és sós-borsos-borsós akármit hagymával z.paprikával készítettem el. Úgy könnyen megfőtt.
5/5 anonim válasza:
Csirkeszívből nagyon finom a pörkölt. Én is szoktam csinálni.
Sertésszívből inkább vadast, szalontüdőt, tüdőlevest szoktak csinálni, abba belerakni.
A kacsaszívet rántani szokták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!