Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kacsaszívből pörkölt? Egyszer...

Kacsaszívből pörkölt? Egyszer csináltam sertésszívből, de hosszú főzés után is rugós, szinte rágós maradt. Szerintetetek érdemes kacsaszívből nekiállni, és nem marad olyan, mint a keménygumi?

Figyelt kérdés

2013. jan. 28. 17:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Inkább tyúkszívből főzd, az jobb
2013. jan. 28. 17:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:

A pulyka, kacsa, liba szívet rántani szoktuk, az úgy nagyon finom.

Egyik oldalon hosszába elvágjuk, egészen a közepéig, ekkor laposra szét lehet teríteni. Zacsiba rakva 2-3 db-ot kiklopfoljuk és bepanírozva. Nagyon finom, puha husi lesz belőle.

2013. jan. 28. 18:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. tyúkszivet nem láttam, csak apró csirkeszivet tálcán, de nagyon drága volt a Spárban.

A kacsaszív jó nagy, kipróbálom rántva, de lehet, hogy felszeletelve mégiscsak kipróbálom pörköltnek is.

aztán majd kiderül, hogy melyik finomabb :-)

2013. jan. 29. 12:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Egyszer csináltam, hogy a pulyka-szívet hosszában vékony csíkokra vágtam, és sós-borsos-borsós akármit hagymával z.paprikával készítettem el. Úgy könnyen megfőtt.
2013. jan. 29. 15:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:

Csirkeszívből nagyon finom a pörkölt. Én is szoktam csinálni.


Sertésszívből inkább vadast, szalontüdőt, tüdőlevest szoktak csinálni, abba belerakni.


A kacsaszívet rántani szokták.

2013. jan. 30. 12:45
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!