Hogy bírjátok ki hús nélkül?
Időnként beleolvasok a "mit főzzek?" kategóriába, és döbbenten tapasztalom, hogy az emberek többnyire olyan ételeket készítenek ,amik egyáltalán nem tartalmaznak húst.
Ennek mi az oka?
Mert a minden nap hús nagyon nem egészséges.
Emellett hús nélkül is lehet finom ételeket készíteni.
Meg szeretem a változatosságot, és így sokkal több mindent ki tudok próbálni.
Sajnos elég szegényke országban élünk.
De az is lehet, hogy vegák kérdéseit olvastad, vagy éppen olyanét aki diétázik. (Vagy mert egész héten húst evett és kipróbálna újat.)
Én személy szerint húst-hússal eszek mindent :)
Vegak/nem szeretik annyira/nem engedhetik meg maguknak/az elozo napokban sok hust ettek
Amugy mi olyan megdobbento ezen?
15 éve bírom hús nélkül mert a gondolatától is rosszul vagyok, hogy egy állatot pusztán élvezeti okokból megölnek, kivéreztetnek, megnyúznak, kibeleznek és megsütnek.
KIskoromban sok disznóölésen voltam sajnos, ami a húsról eszembe jut az a bűz, belsőségek terjengő szaga, üvöltés, vér mindenhol. Na ezért...
Nem vagyunk egyformák. Gyerekkoromban minden átkozott vasárnap hús volt (máskor nem igazán, max. felvágott. annyi remek húsmentes étel van, mi jobbára azt ettünk, nekem az volt a természetes), évekig bírtam, aztán besokalltam és sok évre vega lettem. Annyira jó volt :D Nem mindenki viseli jól lelkileg a sok húst. Én a minőségit értékelem, remek ételnek s ízletesnek tartom, erkölcsi bajom sincs vele sok (annyi semmiképp, mint egy bolti sajttal), de évi párszor bőven elég... De ha nincs 50 évig, az se tragédia, persze.
Én azt nem bírom, ha az étkezésemben nincs nyers zöldség mondjuk egy napig :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!