Nők, akiknek külföldön dolgozik a férjük/párjuk! Hogy bírjátok ki két találkozás között szex nélkül?
Úgy alakult, hogy a férjemnek külföldre kellett utaznia 10 napra, és én nem tudtam vele menni. Hogy a francba lehet ennyi időt kibírni?
Nem arról van szó, hogy olyan nyomorult vagyok, aki egyedül életképtelen, és folyton a férje nyakán lóg, viszont a szex (vele!!) nagyon hiányzik.
Akik rendszeresen sokat vannak egymástól távol, hogy viselik el?
10 nap sok idő????
Végezz önkielégítést.
A kamionos-feleségek az uborkára esküsznek.
De ez csak a vicces része.
Minden önfegyelem kérdése. Ha tudod, hogy mennyi időt van távol, könnyebb. Nem kell az első naptól azzal foglalkozni, hogy jaj, hogy hiányzik. Ja, persze a szex, nem más. Ugyan, foglald el magad! Már nem szó szerint értem.
Lehet, bár nem kívánom Neked, hogy eljöhet az idő, amikor visszasírod azt az időt, amikor csak 10 szexmentes napotok volt.
Én azt hiszem, minden fejben dől el - bármit "kibírni" is. Egyébként meg van más választásod? Nincs itthon 10 napig, ergo nincs szex vele 10 napig. Ha kibírod, ha nem. Ne rágd magad ezen!
Maszturbálj vagy telefonszexeljetek.
Ez tíz nap összesen, ezen nincs mit "kibírni".
De te miért rágódsz ezen, ha nem így éltek és ez csak egy kivételes alkalom?
Simán ki lehet bírni.
És ha más miatt nem lehet? Nekem is, a férjemnek is volt már olyan műtétje, ami után hetekig nem lehetett szexelni. Nem zavart egyikünket sem. Utána bepótoltuk :)
Vagy mi lesz terhesség esetén, szülés után?
Nem hinném, hogy ez nagy probléma lenne. 10 nap! Az semmi. Csináld itthon a dolgodat. Ha hiányod van, akkor használd a kis kezed, vagy amit szoktál.
10 nap?!
Mi fél évig! éltünk 1000km-re egymástól, ahol csak havonta tudtunk találkozni... 10 nap az semmi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!