Nők, akiknek külföldön dolgozik a férjük/párjuk! Hogy bírjátok ki két találkozás között szex nélkül?
Úgy alakult, hogy a férjemnek külföldre kellett utaznia 10 napra, és én nem tudtam vele menni. Hogy a francba lehet ennyi időt kibírni?
Nem arról van szó, hogy olyan nyomorult vagyok, aki egyedül életképtelen, és folyton a férje nyakán lóg, viszont a szex (vele!!) nagyon hiányzik.
Akik rendszeresen sokat vannak egymástól távol, hogy viselik el?
Tényleg ennyire drasztikus túlsúlyban vannak a szövegértelmezésre képtelenek?!:)
Egyébként nagyrészt az elsővel értek egyet. Sehogy, azok a házasságok valójában nem házasságok és törvényszerű a félrelépés, párhuzamos élet. S ennek csak kisebbik oka a szex hiánya.
# 11-es válaszoló, A távolabbi ismerőseim körében van kettő kamionos-feleség is. Az egyik egy 50-es nő, ott nem tudom volt-e félrelépés, de pár éve elváltak. A férjet talán ha évente kétszer lehetett itthon látni.
A másik egy fiatal kisgyerekes anyuka, akiről tudom, hogy nagyon szerette a férjét, aki mint kiderült barátnőt tartott mellette, akit rendszeresen magával is hordott a kamionnal. Ott a pasi minden 3. hétvégét itthon töltött. A feleségével most válnak, és a csaj teljesen tönkrement. :/
Nem ismerek kamionsofőröket, de sokat vagyunk mi is távol egymástól, konferenciákon, turnékon stb.
Egy életre szóló kapcsolatban nem a szex a legfontosabb, ami nélkül nem lehet bírni, hanem az egyik fontos tényező csupán. Látszik, hogy a kérdező nem is tud ebbe bele sem gondolni.
Azonban manapság, a Skype korában minden megoldható: a megbeszélések, az, hogy lásd a másikat, amikor csak akarod, a meghittség és a szex is, ha valaki arra vágyik.
Kedves kérdező! Én értem, hogy Te most ebből a 10 napból próbálod kivetíteni a tartósan szex nélküli életről a véleményeket.
De nem mindegy?
Akinek ez életmód-szerű, annak ezer (és más) oka van, mint a gyakori távollét. Lehet persze ez is, de a gyakori és tartós távollétnek is van oka. Nekem is van olyan ismerősöm, aki pár hét után hazajött a külföldi munkából, mert nem bírta a felesége, családja nélkül.
Szerintem fordítva is lehet ez: az megy el szívesen és különösebb megpróbáltatás nélkül, aki már itthon, úgy mond, szabadságra vágyott.
Aki hosszabb időre megy, ritkán teszi ezt úgy, hogy egész idő alatt külön él a családtól. Aki meg ide-oda utazgat hosszabb-rövidebb időre, az is kibírja valahogy. Vagy nem, csak nem vallja be, hogy mással pótolta a hiányt.
Pontosan értettem, és ezért válaszoltam.
Esetleg te jobban tudod, hogy pontosan mennyit vagyunk távol a házastársammal?
"Esetleg te jobban tudod, hogy pontosan mennyit vagyunk távol a házastársammal?"
Nem, pont annyit tudok belőle, mint amennyit leírtál. Az alapján pedig szó sincs arról, hogy életvitelszerűen külön élnétek.
Hát, a távolléti időszak alatt a szex a legkevesebb, ami hiányzik... nem is értem, van akiknek ez tényleg annyira az életük középpontja, h ennyi időt nem bírnak ki kefélés nélkül? Szerintem ez baromi szánalmas...
Ami igazán hiányzik, az a hangja, a beszéde, a gondolatai, a nevetése... stb., tehát csupa olyan dolog, amit úgy-ahogy meg tudunk oldani, ill. természetesen az ölelése, és igen, a sor vége felé a szex is. Ugyanakkor nem véletlenül másztunk le a fáról, nem a szaporodás az elsődleges, sőt, kizárólagos értelme az életünknek... bőven ki lehet bírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!