Hús evők meddig birjátok ki hús nélkül?
Figyelt kérdés
Én nagy hús evő vagyok 1 napig birom max : Persze mindent eszek zöldeket ,fözelékeket, de HÚS az kell !!!2011. okt. 15. 18:01
1/10 anonim válasza:
kb 3 nap, de az nagyon határeset. Olyan gyenge vagyok akkor már mint az őszi légy
2/10 anonim válasza:
Attól függ, mit csinálok, mennyire végzek megterhelő munkát, és hogy mit eszem. Meg persze hogy hogy állok anyagilag. Akár egy hétig is elvagyok hús nélkül.
3/10 anonim válasza:
én elég jól bírom ki a napokat hús nélkül, mivel nem igazán szeretek húst enni. Egyedül csak a csirkét eszem meg, a többit, mint pl. a sertéshúst nem szeretem egyáltalán.
5/10 ava87 válasza:
Gyakorlatilag bármeddig, ha van helyette más. Engem nem zavar, ha nincs. Ha rajtam múlna, maximum akkor ennék húst, ha valaki elém teszi, mert utálok húst sütni/főzni. Enni szeretem, de egy cseppet sem zavar, ha nem eszem húst.
7/10 anonim válasza:
Pénztárcától függ ha épp nem jutt hozzá az ember átszokik másra.
8/10 anonim válasza:
max. 2 nap
ha 2 nap után nem jutok húshoz akk semmivel nem lakok jól és érzem h nagyon hiányzik valami
9/10 anonim válasza:
Általában két-három napig megvagyok nélküle. Ilyenkor például ebéd esetében:
-1nap: paradicsomleves, valamilyen tészta
-2nap: karfiolleves, palacsinta
-3nap: rizs, franciasaláta, rántott cukkini
stb.
De persze olyan hét talán még sose volt, hogy legalább 2 szer ne ettem volna húst.
10/10 ava87 válasza:
Most az mégis kinek fájt, hogy bármeddig el lennék hús nélkül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!