Véleményetek szerint hogyan készül az "igaz" brassói?
Ahány választ fogsz kapni, az annyiféle lesz, és mindenki "igazinak " fogja vallani. Én már írtam párszor ilyen kérdésre, de láttam, hogy mindenkit (engem is ) sorra lepontoztak.
Most is csak majd kíváncsian fogom olvasni a válaszokat, nem kívánok csatát vívni brassói ügyben.
Egy biztos, hogy nagyon szeretjük, és gyakran készítek.
Hát, én majd valamikor nem sokára fogok csinálni úgy, hogy a krumplit előtte áztatni fogom, majd éppenhogy előfőzni, meg ilyenek... dee amúgy...
Például, amilyet tegnap ettem a Kakasban, na, az jó volt, de nem tudom hogy csinálták. :D mondjuk nem úgy, ahogy én fogom legközelebb csinálni, de 10/10-es volt, bár adhattak volna nagyobb adagot, de mivel anyám se bírta megenni mind, amit kért, meg ilyenek, így egyáltalán nem maradtam éhen :D (na meg eléggé tudok enni, szóval nem adnak keveset a Kakasban, csak én eszek sokat :D )
Ez tényleg olyan kaja amit ezerféleképp csinálnak.
Én a 99 Húsétel c. könyv alapján csinálom. Amikor ezt itt egyszer leírtam mármint a receptet valami remek fickó mindenféle elmebeteg idiótának elhordott. Végül is lássuk be az, hogy én hogy csinálom az egész világ sorsára hatással lehet.
De a lényeg, hogy füstölt szalonna zsírján sok hagymát megpárolsz, rá a húst és a fő fűszer a majoranna. És a végén némi zöldborsó.
Bp -n valóban a fokhagymás vékony lé megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!