Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Véleményetek szerint hogyan...

Véleményetek szerint hogyan készül az "igaz" brassói?

Figyelt kérdés
2017. máj. 22. 07:51
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
82%

Ahány választ fogsz kapni, az annyiféle lesz, és mindenki "igazinak " fogja vallani. Én már írtam párszor ilyen kérdésre, de láttam, hogy mindenkit (engem is ) sorra lepontoztak.

Most is csak majd kíváncsian fogom olvasni a válaszokat, nem kívánok csatát vívni brassói ügyben.

Egy biztos, hogy nagyon szeretjük, és gyakran készítek.

2017. máj. 22. 08:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/19 anonim ***** válasza:
32%
Google
2017. máj. 22. 08:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/19 anonim ***** válasza:
93%
A hús elkészítésének mikéntjében nem vagyok biztos, hogy az "igazi" módon csinálom. De én sertéslapocka kockákat pirítok meg fokhagymás, borsos, sós, paprikás fűszerezéssel. Alá zsírt rakok. Külön sütök ki nagyjából megyegyző mennyiségű sültkrumplit és összeforgatom őket
2017. máj. 22. 09:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves kettes,de én véleményekre vagyok kíváncsi nem receptekre, abból van 20 különböző elkészítési móddal...amúgy sem lenne rá szükségem mert ezerszer csináltam már.
2017. máj. 22. 09:21
 5/19 anonim ***** válasza:
77%
Ha csak a véleményemre vagy kíváncsi, akkor azt mondom, úgy készül, ahogy a Rózsi néni csinálja.
2017. máj. 22. 10:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/19 anonim ***** válasza:
44%
En jo sok jo minosegu fustolt szalonnat teszek bele a friss lecsos alapba,osszefozom mondjuk lapockaval,jo sok fokhagymat teszek bele,majonarraval,pirospaprikaval fuszerezem.
2017. máj. 22. 10:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Hát, én majd valamikor nem sokára fogok csinálni úgy, hogy a krumplit előtte áztatni fogom, majd éppenhogy előfőzni, meg ilyenek... dee amúgy...


Például, amilyet tegnap ettem a Kakasban, na, az jó volt, de nem tudom hogy csinálták. :D mondjuk nem úgy, ahogy én fogom legközelebb csinálni, de 10/10-es volt, bár adhattak volna nagyobb adagot, de mivel anyám se bírta megenni mind, amit kért, meg ilyenek, így egyáltalán nem maradtam éhen :D (na meg eléggé tudok enni, szóval nem adnak keveset a Kakasban, csak én eszek sokat :D )

2017. máj. 22. 10:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
De a Móricztól nem messze is ettem eszméletlenül jó brassóit, pedig az közelebb állt a "kifőzdéhez", mint "étterem"-hez, brutálisan kellemeset csalódtam
2017. máj. 22. 11:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/19 acelsziv ***** válasza:
73%

Ez tényleg olyan kaja amit ezerféleképp csinálnak.

Én a 99 Húsétel c. könyv alapján csinálom. Amikor ezt itt egyszer leírtam mármint a receptet valami remek fickó mindenféle elmebeteg idiótának elhordott. Végül is lássuk be az, hogy én hogy csinálom az egész világ sorsára hatással lehet.

De a lényeg, hogy füstölt szalonna zsírján sok hagymát megpárolsz, rá a húst és a fő fűszer a majoranna. És a végén némi zöldborsó.

Bp -n valóban a fokhagymás vékony lé megy.

2017. máj. 22. 11:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/19 anonim ***** válasza:
82%
Krumplit áztatni meg előfőzni, hát éppen ezt nem olvastam még sehol brassói receptnél.
2017. máj. 22. 11:07
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!