Én már egy éve nem ettem húst, de ugyanúgy 96kg vagyok mint egy éve.
Rengeteg jó kaja van amitt hús nélkül lehet készíteni.
Miattam egy állat se haljon meg.
2017. máj. 19. 22:51
12/16 anonim válasza:
Én nem tartok direkt, de nem mindig húsos az ebéd. (Ez nem jelenti, hogy a vacsora sem.)
De pl ha spenót, sóska van, azt tojással és krumplival készítem, tésztafélék is jó eséllyel húsmentesek. Gombához szintén nem szoktam, bármilyen formában készül. Rántott zöldségeket is bevetem néha (cukkini, patiszon, padlizsán, karfiol, brokkoli). Halat is gyakran sütök, bár az inkább csak az egyházi megítélés szerint nem számít húsnak.
2017. máj. 19. 22:59
13/16 A kérdező kommentje:
Köszi Mindenkinek a választ!
2017. máj. 20. 20:11
14/16 anonim válasza:
sokszor csinálok pl gombapörköltet, töltött gombát, tojásos nokedlit, mindenféle paradicsomos zöldséges spagettiket, chilis babot kukoricával és zöldségekkel, spenótos tésztát, joghurtos padlizsánsalátát, falafelt, brokkolikrémlevest, karfiolkrémlevest, prézlis karfiolt
2017. máj. 22. 01:33
15/16 anonim válasza:
Most már egyre több lesz a húsmentes nap, mivel imádom a rántott zöldségeket, (tökfélékből akármelyik, karfiol, stb.) Ettünk télen éppen elég nehéz kaját, jöhetnek a friss zöldségek, meg a lecsó és hasonlók.
2017. máj. 22. 07:44
16/16 anonim válasza:
nagy lépésnek tartom a húsmentes étlezést, illetve minimális hal vagy szárnyas fogyasztást az egész nép szintjén, hatalmas ugrás a kollektív tudat rezgésszintjében. Tiszteletem a nem húsevőknek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!