Az alábbi currys csirkét, hogyan főzzem, hogy a tej és a tejszín ne ugorjon össze?
Figyelt kérdés
Esetleg húzzam le a tűzről és gyors kavargatás közbe öntsem hozzá?
-illetve mikor fedő alatt kell főzni, akkor is az összeugrást , hogy tudnám kiküszöbölni?
2017. máj. 5. 19:36
1/5 anonim válasza:
Tipp: önts hozzá egy kis vizet a tejszín/tej után, majd egy keveset kevergesd míg nem kezdd el forrni vagy addig amìg látod hogy nem ugrik össze. Nem vagyok egy szakértő de én ezt csinálnám:)
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet. :)
2017. máj. 5. 20:16
3/5 anonim válasza:
nagyon lassú tűzön párold, akkor nem ugrik össze. A tejszínt pedig nem kell összeforralni, sok esetben jobb, ha csak tálalás előtt adod hozzá. ;) Igaz konkrétan ilyet még nem csináltam, de sok tejszínes szósznál ízletesebb, ha egy sűrűre főtt szószt már a tűzről levéve szaftosítunk tejszínnel, akkor nem is tudom, olyan csúszósabb, szaftosabb a végeredmény!
4/5 anonim válasza:
Tejszín és tej helyett használj konzerv kókusztejet, ez sűrűb és sokkal jobb ízt ad neki.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet, legközelebb kipróbálom! :)
2017. máj. 10. 09:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!